Τελευταία Νέα

Τάσος Βελισσαρίου: Στο πλευρό των εθελοντών στηρίζοντας το έργο τους

Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Φάνη Σπανό, Τάσος Βελισσαρίου, γνωστός για τις ευαισθησίες του στο συνάνθρωπο και την προστασία του Περιβάλλοντος, επισκέφθηκε χθες τους Εθελοντές του Σώματος δασοπροστασίας Ερέτριας.

Ξεναγήθηκε στους χώρους τους και όπως ο ίδιος δήλωνε μεταξύ άλλων του έκανε εντύπωση εκτός από τις εγκαταστάσεις, η άοκνη θέλησή τους για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο συνάνθρωπο...

«Με αυτόβουλη συμμετοχή, δίνοντας το παράδειγμα για την χρησιμότητα / την αναγκαιότητα στο να μπούμε όλοι στο πνεύμα του ενεργού πολίτη & της κοινωνικής προσφοράς.

Εκτός από την εθελοντική τους δράση, τα μέλη της ΕΣΔΔΕ, φαίνεται ότι είναι μία ομάδα δυνατή που καλύπτει συχνά ή να το θέσω πιο σωστά, όταν, όπου και όποτε υπάρχουν ανθρώπινες ανάγκες, χωρίς να περιμένουν κανένα αντάλλαγμα!!

Αλλά δεν σταματούν ... εδώ αφού τα μέλη της ΕΣΔΔΕ, με δικούς τους οικονομικούς πόρους, έχουν φτιάξει ένα πραγματικό οπλοστάσιο για την καταπολέμηση περιβαλλοντικών κινδύνων και φαινομένων, καθώς και πάσης φύσεως ατυχημάτων!

Πολλαπλασιάζονται διαρκώς εκπαιδεύοντας νέα μέλη και έτσι μεταλαμπαδεύουν την προσφορά, σε μία θεμελιώδη ανάγκη της κοινωνίας μας ακόμη και σε νεαρές ηλικίες, μέσω σεμιναρίων σε μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων!!

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καθώς και εγώ προσωπικά, συμβάλουμε στις δράσεις αυτές, τις αξιοποιούμε και τις δυναμώνουμε» δήλωσε ο κ. Βελισσαρίου.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr