100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΛΑΡΚΟ: Το Σωματείο μας σήμερα έδωσε ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ στο υπουργείο οικονομικών και βροντοφώναξε δουλειά και όχι προγράμματα ανεργίας

  Όλα αυτά τα χρόνια το σωματείο και οι εργαζόμενοι έδωσαν ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά μας και βάζοντας πάντα μπροστά τους εργαζόμενους και όχι παιχνίδια μηχανισμών .
  Η θέση του σωματείου μας ήταν και είναι πάντα ξεκάθαρη, η ισχύ εν τη ενώσει.

  Κλείνουμε τα αυτιά μας στις κασσάνδρες και σε όλους αυτούς που επιχείρησαν στη Γενική μας Συνέλευση 26/3/24 στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας να βρουν δήθεν διασπαστές και τους λέμε ξεκάθαρα να ψάξουν αλλού. 

 Οι εργαζόμενοι τους έδωσαν αποφασιστικό μήνυμα από την ομόφωνη απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης ,με την στήριξη τους στο σωματείο μας ,στα αιτήματα  μας και στην  κάθοδο στην Αθήνα  στο υπουργείο οικονομικών.

 Συνάδελφοι το σωματείο μας στην Εύβοια δίνει ξεκάθαρες μάχες για την υπεράσπιση των εργαζομένων και μόνο.

  Όλοι αυτοί που έτρεξαν σαν ζιζάνια ότι η κάθοδός μας στην Αθήνα και στο υπουργείο δεν θα είχε αντίκρισμα και δεν θα υπάρξει συνάντηση διαψεύστηκαν  οικτρά.
Συνάδελφοι, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τα συναρμόδια υπουργεία οικονομικών εργασίας, ενέργειας, εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ και εκπροσώπους των σωματείων μας με τα αιτήματά μας χωρίς εκπτώσεις, διεκδικώντας δουλειά και τους κάναμε γνωστό ότι πρέπει να δοθεί τρίμηνη παράταση και σε όλο αυτό το διάστημα να κάτσουμε να συζητήσουμε για την προοπτική μας και το μέλλον μας ως εργαζόμενοι.

 Μας δόθηκε απάντηση ότι θα δοθεί άμεσα λύση και αναμένουμε την θέση τους στην αυριανή συνάντηση.

 Εμείς δηλώνουμε προς όλους τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ Εύβοιας και τους κοιτάζουμε στα μάτια ,ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους αγωνιζόμενοι για τα πραγματικά μας προβλήματα, χωρίς ταμπέλες και πατρόνες.
IMG 4158

IMG 4145

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 20:55

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr