Τελευταία Νέα

Αποτελεί …«Το μήλον της Έριδος»

Προεδρίνα με τα όλα της είναι η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου Σόνια Ντασίου. Κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα με τα υπόλοιπα μέλη του Δ. Σ να αποδείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά στον τόπο τους. Μπορεί κάποιοι να μην το περίμεναν ότι η Προεδρίνα θα μας βγει τόσο δραστήρια και πολύ γρήγορα θα γίνει αναγνωρίσιμη από την τοπική κοινωνία ως ένας από τους ανθρώπους που βάζει το λιθαράκι της να γίνουν πράγματα στον τόπο της και ας μην έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τον Εμπορικό Σύλλογο.

Προσωπικό της στοίχημα είναι η δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στην Κάρυστο που το παλεύει εδώ και μήνες ευελπιστώντας ότι σύντομα θα έχει αποτέλεσμα. Μέσα σε όλα είναι η Προεδρίνα! Συμμετέχει ενεργά σε ότι γίνεται στην περιοχή της και στηρίζει τις δράσεις του Επιμελητηρίου που γίνονται στην Κάρυστο. Πάντα σε καλή συνεργασία και με τους άλλους φορείς και Συλλόγους. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή και ο κόσμος που την εμπιστεύεται γνωρίζει καλά ότι δουλεύει για το καλό του τόπου της, υπερασπιζόμενη πάντα τα συμφέροντα των Καρυστινών.

Γι αυτό και αποτελεί … «Το μήλον της Έριδος» εκείνων που φλερτάρουν με την Προεδρία στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου της Εύβοιας που θα γίνουν το Νοέμβρη. Η ίδια δηλώνει πως δεν είναι στις προθέσεις της να είναι υποψήφια. Κανείς δεν ξέρει όμως, καθώς έχουμε καιρό μπροστά μας για να το σκεφθεί καλύτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι προτάσεις έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι. Τυχαίο; Δε νομίζω…

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr