Τελευταία Νέα

Από την ΑΝ.ΔΙ.Α στην Αναπτυξιακή ο Βαγγέλης Κούκουζας με απόφαση Περιφερειάρχη- Τι δήλωσε ο Μπακογιάννης

Από την ΑΝΔΙΑ που υπηρέτησε 3 χρόνια, στην Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε αναλαμβάνει με απόφαση του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Κούκουζας. Αλλαγή η οποία ομολογουμένως αιφνιδίασε καθώς άλλο πρόσωπο σύμφωνα με πληροφορίες προοριζόταν για εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Μπακογιάννης προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, αναγνωρίζοντας πάντα το έργο των συνεργατών του. Δεδομένου ότι ο Βαγγέλης Κούκουζας κατεβαίνει  υποψήφιος Πρόεδρος στο Επιμελητήριο και για λόγους που θέλουν να προστατεύει το θεσμό, ο Περιφερειάρχης τον «απομάκρυνε» τη δεδομένη στιγμή από την ΑΝ.ΔΙ.Α η οποία είχε άμεση σχέση με τους επιχειρηματίες του Νομού που έχουν καταθέσει φακέλους για προγράμματα και δεν μπορούσαν σύμφωνα με πληροφορίες να αποφασίσουν αμερόληπτα, με ποιον από τους τρείς υποψηφίους (Αγιοστρατίτη-Κούκουζα-Μώρο),  θα είναι υποψήφιοι.

Η κίνηση του Περιφερειάρχη «ελευθερώνει» τους επιχειρηματίες να προχωρήσουν συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια χωρίς να εμπλέκονται τα Νομικά Πρόσωπα της Περιφέρειας και  χωρίς ενδεχομένως να υπάρχει καμία «εξάρτηση» από κανένα πρόσωπο.

Στην θέση του στην ΑΝ.ΔΙ.Α σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλάβει σύντομα περιφερειακός σύμβουλος της Φθιώτιδας.

Δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη για τον νέο Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εύβοιας Α.Ε..

Ο άδικος και αδόκητος χαμός του Σταμάτη Γκάβαλη ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για την Περιφέρεια. Μεταξύ των άλλων άφησε κενη την θέση του Προέδρου της Αναπτυξιακής Εύβοιας σε μια κρίσιμη συγκυρία. 

Παρακάλεσα τον φίλο και συνεργάτη Βαγγέλη Κούκουζα να αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο. 

Η δυσάρεστη, αλλά αναγκαία του παραίτηση από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της  Αναπτυξιακής Διαχειριστικής Αρχής Στερεάς Ελλάδας ΑΝΔΙΑ, σε καμία περίπτωση δε θα τον απομακρύνει από την υποστήριξη των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, στην οποία αφιερώνει με συνέπεια και αφοσίωση τη συμμετοχή του στα κοινά όλα αυτά τα χρόνια.

Με αυτή την αφορμή επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη για τη θητεία του στην ΑΝΔΙΑ, στο πλαίσιο της οποίας υπηρέτησε με ζήλο και επιτυχία την επιχειρηματικότητα, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα - προκρίματα της Περιφερειακής μας Αρχής. 

Είμαι απολύτως σίγουρος πως θα πετύχει εξίσου και στην Αναπτυξιακή. 

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr