Τελευταία Νέα

Συνεχίζουν δυνατά Αγιοστρατίτη-Ντασίου και στο Επιμελητήριο

Μία δραστήρια προεδρίνα, την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου Σόνια Ντασίου, κατάφερε να κερδίσει στη μάχη των υποψηφιοτήτων για το ψηφοδέλτιο της στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές, η Βούλα Αγιοστρατίτη.

Με αποκλειστικές δηλώσεις στο eviakosmos.gr , η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου, θα είναι υποψήφια με το συνδυασμό Επιμελητηριακή Συνεργασία, επικεφαλής του οποίου είναι η Βούλα Αγιοστρατίτη και ο Γιάννης Γεροντίτης.

Η Προεδρίνα που αποτελούσε μέχρι τώρα το «μήλον της έριδος» για τα ψηφοδέλτια όλων των υποψηφίων που ήθελαν να την έχουν συνοδοιπόρο σ αυτό τον αγώνα, επέλεξε το συνδυασμό της Αγιοστρατίτη με την οποία έχει συνεργαστεί άψογα τα τελευταία χρόνια.

Από κοινού διοργάνωσαν εκδηλώσεις στην Κάρυστο προβάλλοντας τα προϊόντα των ευβοϊκών επιχειρήσεων και τους επιχειρηματίες της περιοχής. Μαζί δούλεψαν και τον γαστρονομικό-τουριστικό οδηγό του Επιμελητηρίου σε ότι αφορά την περιοχή της Καρύστου, ενώ η κα Αγιοστρατίτη ήταν δίπλα στους επιχειρηματίες της περιοχής σε όλα τα θέματα που τους απασχολούσαν.

Μία συνεργασία που έχει επισφραγιστεί με έργα εδώ και δύο περίπου χρόνια, πηγαίνει ακόμη ένα βήμα παραπάνω, με τη Σόνια Ντασίου πλέον να διεκδικεί μία θέση στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου στις επερχόμενες εκλογές.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017 18:40

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr