Τελευταία Νέα

Τάσος Δημητρίου: Υπέρμαχος της επιχειρηματικής εμπιστοσύνης για την αναβάθμιση του Επιμελητηριακού Θεσμού

Ο λογιστής-φοροτεχνικός και συνάμα επιτυχημένος επιχειρηματίας Τάσος Δημητρίου, με καταγωγή από τον Άγιο Ιωάννη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, ρίχνεται για πρώτη φορά στη «μάχη» των επιμελητηριακών εκλογών με σκοπό να διαθέσει την εμπειρία του, τις γνώσεις του και βέβαια τον πολύτιμο χρόνο του για την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού.

Υπέρμαχος της επιχειρηματικής εμπιστοσύνης, η οποία χάνεται μέρα με τη μέρα καθώς πλέον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από το κράτος στον πολίτη γιατί υπερφορολογούνται τα πάντα, ζει καθημερινά και μέσα από τη δουλειά του αλλά και στη συναναστροφή του με τον κόσμο αυτό που βιώνει ο επιχειρηματίας σήμερα. Τον αγώνα ζωής που κάνει για να καταφέρει να κρατήσει όρθια την επιχείρηση του.

Αυτή τη χρονική στιγμή, που απαιτείται να τρέξουν σοβαρά θέματα μέσα από τον Επιμελητηριακό θεσμό, προς όφελος των επιχειρηματιών η παρουσία του Τάσου Δημητρίου στο Εμπορικό Τμήμα, είναι απαραίτητη.

Επέλεξε να είναι υποψήφιος σύμβουλος στις εκλογές του  Επιμελητηρίου της Εύβοιας με το συνδυασμό της Βούλας Αγιοστρατίτη «Επιμελητηριακή Συνεργασία», αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έχει κάνει τόσο η επικεφαλής του συνδυασμού όσο και οι άνθρωποι που την εμπιστεύθηκαν , έχοντας τόσα χρόνια συνεργαστεί εποικοδομητικά μαζί της, για τη στήριξη των ευβοϊκών επιχειρήσεων.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr