Τελευταία Νέα

Ξέφρενο γλέντι με οριεντάλ…στην Κύμη από την Ένωση Επαγγελματιών- Στηρίζει το ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ στο φετινό αγώνα –Συστήνεται παράρτημα Επιμελητηρίου (φωτό-βιντεο)

Η πρώτη εκδήλωση του νεοσύστατου Δ.Σ της Ένωσης Επαγγελματιών-Βιοτεχνών –Εμπόρων Κύμης στέφθηκε με επιτυχία το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου το βράδυ στην Κύμη. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ένωσης και τίμησε με την παρουσία του.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους που παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Κουλούρης, ο πρώην δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Ανδρέας Παπανδρέου, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Τζοβάννα Γκόγκου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης Δημήτρης Πόγκας,  η Πρόεδρος της Τ.Κ Οξυλίθου  Κλαίρη Κατσαρή, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πλατάνας Δέσποινα Ταμβάκη, η δημοτική σύμβουλος Χαλκίδας Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη, η Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Βότση, η επιμελητηριακή σύμβουλος Δέσποινα Καραμπέτσου, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αυλωναρίου Γιώτα Γκίκα, ο γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Οξυλίθου Βασίλης Γουβαλάρης, η Πρόεδρος του «Αγαπώ και Πράττω» Ελευθερία Πόγκα κ.α

Ο Πρόεδρος της Ενωσης Κώστας Τράκος επεσήμανε ό,τι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο επιχειρηματίας είναι πολλά και γι αυτό κάλεσε τα μέλη της Ένωσης να είναι ενεργά και να στηρίζουν τις προσπάθειες που κάνει.

Στη συνέχεια το ρόλο πήρε η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη, η οποία αφού συνεχάρη την Ένωση, αναφέρθηκε στην σύσταση παραρτήματος στην Κύμη και συγκεκριμένα στο χώρο του δημαρχείου τον οποίο παραχωρεί ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Θεοδώρου. Όπως είπε, με τη διπλή της ιδιότητα και ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων θα προσλάβουν άτομο για το παράρτημα, το οποίο θα ενημερώνει σχετικά τους επιχειρηματίες.

«Προεκλογικά ακούγαμε παράπονα τι κάνει το επιμελητήριο για μας; Γιατί να πηγαίνουμε στο Αλιβέρι να ψηφίζουμε;» είπε η κα Αγιοστρατίτη και συνέχισε: «Θα στελεχώσουμε το παράρτημα στη Κύμη και με υπάλληλο με τη διπλή ιδιότητα που έχω». Ευχαρίστησε τον κ. Θεοδώρου για τη παραχώρηση του χώρου.

Μία σημαντική κίνηση για την αγορά ενός αξονικού τομογράφου για το Νοσοκομείο της Κύμης γίνεται φέτος από το ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ. Η Ένωση στηρίζει την προσπάθεια αυτή. Ο γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Οξυλίθου Βασίλης Γουβαλάρης αναφέρθηκε σε αυτή την προσπάθεια ζητώντας από τον κόσμο να τη στηρίξει με χορηγίες.

«Φέτος ο στόχος μας είναι κάτι γενικότερο αλλά ειδικότερο για την περιοχή. Προσπαθούμε να αγοράσουμε έναν αξονικό τομογράφο για το Νοσοκομείο της Κύμης» είπε ο κ. Γουβαλάρης και συνέχισε: «Γι’ αυτό κάνουμε έκκληση, όπως μπορείτε να βοηθήσετε στον  αγώνα που θα γίνει το Μάιο. Οι χορηγίες θα γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ»

Η βραδιά περιελάβανε πλούσιο θέαμα από χορούς οριενταλ ενώ οι παραβρισκόμενοι το διασκέδασαν με νησιώτικους χορούς, μέχρι το πρωί. Ξεχώρισε με τις χορευτικές της επιδώσεις στην πίστα η επιμελητηριακή σύμβουλος Δέσποινα Καραμπέτσου...

ΕΕΚ2

ΕΕΚ3

εφι

ΕΕΚ4

EKK37

ΕΕΚ5

ΕΕΚ7

ΕΕΚ30

ΕΕΚ31

ΕΚΚ6

ΕΚΚ7

ΕΚΚ8

ΕΚΚ9

ΕΚΚ10

ΕΚΚ11

ΕΚΚ12

ΕΚΚ14

ΕΚΚ15

ΕΚΚ16

ΕΚΚ17

ΕΚΚ18

ΕΚΚ19

ΕΚΚ20

ΕΚΚ21

ΕΚΚ22

 

ΕΚΚ24

ΕΚΚ25

ΕΚΚ26

ΕΚΚ27

ΕΚΚ28

ΕΚΚ29

ΕΚΚ32

ΕΚΚ34

ΕΚΚ35

ΕΚΚ36

 

 

 

 

 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ-ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΥΜΗΣ ΚΩΣΤΑ ΤΡΑΚΟΥ

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ  ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΟΞΥΛΙΘΟΥ Β.ΓΟΥΒΑΛΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 21:47

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr