100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

«Ψάχνουν» τα 800€ της χορηγίας του Επιμελητήριου για το τρενάκι στην Κάρυστο…

Συνδιοργανωτής δήλωνε το Επιμελητήριο Εύβοιας στις εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου στην Κάρυστο, το Πάσχα. Μάλιστα η Προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σόνια Ντασιου ανέφερε σε όλους στην περιοχή, ό,τι το Επιμελητήριο συνέβαλε οικονομικά για το τρενάκι, με το ποσό των 800€. ΟΙ Επιχειρηματίες της περιοχής αναρωτιούνται καθώς μπαίνοντας στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναλογη απόφαση της Διοικητικής για την προαναφερόμενη δαπάνη δε βρίσκουν.

Από την άλλη, αν και έχει περάσει περίπου ένας μήνας, δεν έχει αναρτηθεί καν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η συγκεκριμένη δαπάνη ούτε καν σαν απόφαση Διοικητικής Επιτροπής. Κάτι που αφήνει εκτεθειμένο τον Εμπορικό Σύλλογο ως προς τη συνδιοργάνωση αλλά και την ίδια την Πρόεδρο που επισημαίνει ότι έχουν δοθεί τα χρήματα.

Σε επικοινωνία που είχε το eviakosmos.gr και με τον ταμία του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου κ. Μπόκαρη απόψε, μας ανέφερε ότι δεν έχει ιδέα για τα συγκεκριμένα χρήματα. Ανάλογη απάντηση έδωσε στο eviakosmos.gr και ο κ. Μουτουσίδης, ταμίας του Επιμελητηρίου. «Δεν υπάρχει τέτοια απόφαση για την Κάρυστο» δήλωσε απόψε την ώρα της συνεδρίασης του Επιμελητηρίου, όταν τον ρωτήσαμε για το θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνδιοργανωτής ήταν και ο Δήμος Καρύστου, συμβάλλοντας με το ποσό των 1000€. Τελικά συνέβαλε το Επιμελητήριο με χρήματα όπως αναφέρει η Πρόεδρος του Εμπορικού; Και αν ναι με ποιον τρόπο αφού μέχρι και απόψε το βράδυ δεν υπάρχει απόφαση Διοικητικής για ανάλογη δαπάνη αναρτημένη ως όφειλαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου Σόνια Ντασίου, σε επικοινωνία που είχαμε απόψε είπε ό,τι η ενημέρωση που έχει είναι ότι έχει παρθεί απόφαση από το Επιμελητήριο.

Τελικά ,ποιος λέει αλήθεια και ποιος σε αντίθετη περίπτωση εκθέτει τον Εμπορικό Σύλλογο Καρύστου για τη συγκεκριμένη δαπάνη; Θα δείξει… 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 22:45

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr