Τελευταία Νέα

Αλέκος Σιγανός: «Το 2010-2011 αν του Καθαροσπόρη του επιβλήθηκε από τη δικαιοσύνη η στέρηση εξόδου από τη Χώρα, αιτία ήταν ο κ. Ζεμπίλης…»

«Κάποιοι φαίνεται ότι εδώ πέρα μας δουλεύουν…Μας είδαν αλευρωμένους και μας περάσαν για Μυλωνάδες…» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τοπικός Σύμβουλος Χαλκιδέων Αλέκος Σιγανός παρεμβαίνοντας στην εκπομπή της δημοσιογράφου Έφης Ντίνη, στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm μετά τη συνέντευξη του πρώην δημάρχου Χαλκιδέων Θανάση Ζεμπίλη, την Παρασκευή 12 Απριλίου.

«Η υγεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχουν χρώμα» επισημαίνει και συνεχίζει: «Εμείς τηρούμε τη γραμμή του κόμματος. Ό,τι ανέφερε ο κ. Αυγενάκης στην επιστολή του. Στηρίζουμε Περιφέρεια Φάνης Σπανό με ταμπούνια και από κει και πέρα δεν υπάρχει κανένα χρίσμα για το δήμο της Χαλκίδας. Είμαστε 40 με 45 Νεοδημοκράτες, πιστοί, παρόντες στα δύσκολα και στον κ. Παγώνη. Όπως είναι η κα Δαριβέρη, ο κ. Λαλανίτης, κ.α. Εμείς στα δύσκολα δεν πετάξαμε την κομματική μας ταυτότητα ούτε το παίξαμε αντιμνημονιακοί ως δημοτικοί. Και ούτε στην εκδήλωση του Μπακογιάννη όταν παρουσιάστηκε, κρυβόμασταν, όπως κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι. Ή κάποιοι άλλοι αλλάζουν κόμμα κατά το συμφέρον. Κατά το δοκούν.

Στη συνέχεια ο κ. Σιγανός αναφέρθηκε στις σχέσεις του κ. Ζεμπίλη με τον κ. Καθαροσπόρη.

«Άκουσα και κάτι για τις σχέσεις του φίλου μου του Βασίλη με τον κ. Ζεμπίλη. Ό,τι είπε κάπου ο Βασίλης ότι δεν μου πείραξε την οικογένεια και όλα αυτά. Μα το 2010-2011 αν του Βασίλη του επιβλήθηκε από τη δικαιοσύνη η στέρηση εξόδου από τη Χώρα, η αιτία ήταν ο κ. Ζεμπίλης. Τότε με τη ΔΕΥΑΧ. Υπήρχε ένα Νομικό θέμα. Η αιτία που είχε νομικά θέματα και στέρηση εξόδου από τη Χώρα ο κ. Καθαροσπορης, ήταν ο κ. Ζεμπίλης. Τώρα πως ξαφνικά αγαπηθήκανε, αγκαλιαστήκανε και όλα αυτά, το πολιτικό συμφέρον θα είναι κοινό».

Ο κ. Σιγανός εξήγησε και τους λόγους που εκείνος έμεινε στην παράταξη Παγώνη παρόλο που είναι και κουμπάροι με τον κ. Καθαροσπόρη. Σε επισήμανση της δημοσιογράφου ότι θα περίμενε κανείς λόγω της «κουμπαριάς» να τον δει υποψήφιο με τον κ. Καθαροσπόρη, απάντησε:

«Και εγώ θα περίμενα να δω εμένα με τον κ. Καθαροσπόρη και τον κ. Παγώνη» απάντησε, εξηγώντας αυτή του τη στάση «Το λόγο σου όταν δίνεις τα χέρια και λες πάμε μαζί 15 με 20 Σεπτεμβρίου και στις 23 λες πάω μόνος μου, κάτι δεν πάει καλά. Δεν έχω μάθει να κάνω στη ζωή μου κωλοτούμπες γιατί είμαι κοντός και χοντρός και δε στρίβω κι εύκολα.»

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τι ώθησε τον Βασίλη Καθαροσπόρη να κατέβει μόνος του. «Το πώς και γιατί δεν το ξέρω. Εγώ έμεινα πιστός σε αυτό που είχαμε συζητήσει και δεν μπορώ να κάνω πίσω. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, όποιες και αν είναι οι επιπτώσεις. Εγώ έχω μάθει να τηρώ το λόγο μου. Τέρμα! Και το γνωρίζει πολύ καλά και ο Βασίλης αυτό που κι εκείνος είχε δώσει το λόγο του…Δύναμη μας δίνουν οι πολίτες που τους ακούμε κάθε μέρα και μαθαίνουμε από αυτούς και μέσα από τα λάθη μας.»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΣΙΓΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ 90FM ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 13:55

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr