Τελευταία Νέα

Από τη Δευτέρα η λειτουργία ATM στην Παραλία της Κύμης – Τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Θεοδώρου

Πάγιο αίτημα των κατοίκων της παραλίας της Κύμης ήταν η εγκατάσταση ATM προκειμένου να εξυπηρετούνται οι δημότες, οι επιχειρήσεις αλλά και οι διερχόμενοι από και προς το Λιμάνι της Κύμης.

Να σημειωθεί ότι ATM από τη διαδρομή μετά το Αλιβέρι μέχρι το λιμάνι της Κύμης, δεν υπάρχει. Στο Αυλωνάρι να σημειωθεί ότι μετά τις δυο ανατινάξεις των ΑΤΜ δεν μπήκε ποτέ μηχάνημα ανάληψης χρημάτων παρόλο που είναι επίσης αίτημα των κατοίκων και των επιχειρηματιών της περιοχής.

Ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου φανερά ικανοποιημένος, καθώς μαζί με τον πρώην Αντιδήμαρχο Αυλώνος Γιάννη Κούκη, το λιμεναρχείο, τον ΟΛΝΕ που παραχώρησε το χώρο, είχαν κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για την εγκατάσταση του μηχανήματος ανάληψης χρημάτων που θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 18 Αυγούστου δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά και ύστερα από τεράστιες πιέσεις, καταφέραμε και σας ανακοινώνω την τοποθέτηση ενός ΑΤΜ στην Παραλία Κύμης(πλησίον γραφείου ΟΛΝΕ) της τράπεζας Alpha Bank. Η λειτουργία του μηχανήματος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 17/8/‘20. Θέλω να ευχαριστώ δημόσια για την έμπρακτη βοήθεια στην υλοποίηση αυτού του χρόνιου προβλήματος τον πρώην Αντιδήμαρχο Αυλώνος κύριο Ιωάννη Κούκη, φυσικά την τράπεζα και την διοίκηση του ΟΛΝΕ για την παραχώρηση του χώρου τοποθέτησης του μηχανήματος».

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr