Τελευταία Νέα

Βάκα: «Ανέφικτη η μεταφορά των απορριμμάτων από τη Χαλκίδα σε Άμφισσα και Ιστιαία- Συντάσσομαι με την ανακοίνωση που εξέδωσαν τα σωματεία εργαζομένων των Δήμων»

Απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων της Χαλκίδας και των όμορων δήμων, έδωσε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Χαλκιδέων. Η δήμαρχος τόνισε ότι είναι ανέφικτη η μεταφορά των απορριμμάτων από την Χαλκίδα στην Άμφισσα και την Ιστιαία, όπως σχεδιάζει ο ΦΟΣΔΑ.

Η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ξεκαθάρισε τα παραπάνω και επέμεινε ότι με καλή διάθεση θα πρέπει να συζητήσουν με το φορέα για το τι θα γίνει, δεδομένου ότι ο δήμος Χαλκιδέων δεν είναι αρμόδιος να δίνει τεχνικές λύσεις. Παράλληλα, ανέφερε ότι συντάσσεται με τα όσα αναφέρει στο δελτίο που εξέδωσαν τα σωματεία των εργαζομένων στην καθαριότητα στους δήμους της Εύβοιας.

Πρέπει να δούμε αν μπορεί να συνεχιστεί η λειτουργία του ΧΥΤΑ Χαλκίδας, νόμιμα, είπε η δήμαρχος ζητώντας να κλείσει εκεί το θέμα απόψε με τη δέσμευση αν χρειαστεί να κάνουν ακόμα και ένα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο πριν τη Γενική Συνέλευση του ΦΟΣΔΑ, στις 2 Ιουνίου.

Η στάση της δημάρχου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της δημοτικής συμβούλου Λίλιαν Ζλακώνη η οποία φώναζε στην αίθουσα ότι τους κοροϊδεύει η δήμαρχος ότι θα κάνει συμβούλιο για το θέμα. «Μας κοροϊδεύετέ από συμβούλιο σε συμβούλιο» είπε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Μαϊ 2022 22:18

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr