Τελευταία Νέα

Η Περιφέρεια Στερεάς στην έκθεση « Κρασί – Μέλι – Λάδι & Ελιά – Η Αυθεντική Ελλάδα» από 2 έως και 11 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Περιστερίου – Είσαι επιχειρηματίας; Δες πως μπορείς να συμμετέχεις…

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και φέτος συμμετέχει από 2 εως 11 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Περιστερίου στην έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι-Ελιά- Η Αυθεντική Ελλάδα». Δίνοντας την ευκαιρία στους επιχειρηματίες της Στερεάς Ελλάδας να εκθέσουν τα συναφή με την έκθεση προϊόντα τους, σε δικά τους περίπτερα, υποβάλλοντας αιτήσεις μέχρι τις 12 Αυγούστου. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει την επιχειρηματικότητα και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε όλες τις Περιφερειακές της Ενότητες, με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Βαγγέλη Κούκουζα να βρίσκεται στο πλευρό τους εκπροσωπώντας επάξια, τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.

Στην διάθεσή σας συνημμένα αρχεία για ενημέρωση και πληροφορίες για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στην Έκθεση « Κρασί – Μέλι – Λάδι & Ελιά – Η Αυθεντική Ελλάδα » , που θα πραγματοποιηθεί από έως και 11 Σεπτεμβρίου 2022, στο Άλσος Περιστερίου.

Αιτήσεις έως 12 Αυγούστου 2022 στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/SzjqJ7xwKc2EA2Jh6

ΠΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΡΑΣΙ ΜΕΛΙ ΛΑΔΙΕΛΙΑ 1 1

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 00:22

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr