Τελευταία Νέα

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Την ώρα που μόνο η αντιπολίτευση αντιστέκεται στα αιολικά πάρκα-Κάτω από το ρουθούνι του Μπουραντά ανοίγουν δρόμους για να βάλουν ανεμογεννήτριες

Το ποντίκι με τη γάτα…φαίνεται πως παίζει συμπολίτευση και σύσσωμη η αντιπολίτευση στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου σε ότι αφορά την κατασκευή αιολικών πάρκων στην περιοχή. Η μόνη που εμμένει στην αρχική της στάση είναι σύσσωμη η αντιπολίτευση καθώς η συμπολίτευση «παλαντζάρει» ανάλογα με το πώς φυσούν οι άνεμοι…

Ακόμα περιμένει ένα δημοτικό συμβούλιο και δύο ακόμα δήμοι της Ερέτριας και Δυρφίων- Μεσσαπίων να κλείσει το ραντεβού με τον Υπουργό όπως έχει αναλάβει για λογαριασμό όλων, ο κ. Μπουραντάς…Και όπως λέει ο λαός από ότι φαίνεται έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

Όχι μόνο ραντεβού δεν έκλεισε με τον Υπουργό ο δήμαρχος αλλά σύμφωνα με όσα καταγγέλλει σύσσωμη η αντιπολίτευση, ανοίγουν δρόμους στις τοπικές κοινότητες Καλεντζίου, Βέλους και Δυστίων για να μεταφέρουν ανεμογεννήτριες. Και όλα αυτά κάτω από το ρουθούνι του δημάρχου Θανάση Μπουραντά αλλά και των αρμοδίων αντιδημάρχων του!

Και για να προλάβουν τρέχουν μαζί με τους δημότες και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, που με επιστολή τους ζητούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Ζέρβα άμεσα σύγκληση δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να ενημερωθεί το Δ.Σ αλλά και οι κάτοικοι των περιοχών για τη διάνοιξη αυτών των δρόμων.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ

Προς τον Πρόεδρο του ΔΣ 

κ. Γεώργιο Ζέρβα.

Πρόεδρε. 

Οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Δημήτρης Θωμας, Αλεξάνδρα Θαλασσινού και Κωνσταντίνος Κεκης, ζητάμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλιου προκειμένου να συζητήσουμε για το θέμα της διάνοιξης δρομου, (η οποία ξεκίνησε όλως αιφνιδίως πριν λίγες μερες), που ξεκινά  από τα διοικητικά όρια της ΤΚ Βέλους. (περιοχή παλιάς χωματερης),  και προορίζεται να καταλήξει, (αφού προηγουμενως διέλθει από τα διοικητικά όρια της ΤΚ Δυστου), στην ΤΚ Καλετζιου για την εξυπηρέτηση της εγκατάστασης ανεμογεννητριων.

Να σημειωθεί ότι κατά της εγκατάστασης των  συγκεκριμένων  ανεμογεννητριων στο Καλετζι  έχει ασκηθεί προσφυγή στο ΣΤΕ από τους φορείς των τριών αυτών περιοχών και έχει προσδιοριστεί η εκδίκασή της στις αρχές του επόμενου έτους.

Προεδρε,

Ζητάμε τις άμεσες προβλεπόμενες από την νομοθεσία δικές σου ενέργειες.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 00:08

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr