Τελευταία Νέα

Mια δυνατή ομάδα που μέσω των ευρωπαϊκών πόρων ενισχύει την προβολή τοπικών κρασιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας στο εξωτερικό με εκατομμύρια ευρώ

Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός στηρίζει τον πρωτογενή τομέα με κάθε πρόσφορο τρόπο και ενισχύει την προβολή των εξαιρετικών ΠΟΠ και οργανικών προϊόντων της Στ. Ελλάδας μέσω του γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που "τρέχει" η Ειδική Συνεργάτης του Περιφερειάρχη για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Ρούλα Κεχρή. Όπως είναι γνωστό, οι χώρες-μέλη της ΕΕ δεν επιτρέπεται να προβαίνουν σε δαπάνες προβολής και διαφήμισης των γεωργικών προϊόντων τους μέσω εθνικών πόρων και αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η Ευρωπαϊκή Ένωση με τα ειδικά προγράμματα προβολής ΠΟΠ και οργανικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.

Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο, είναι το τρίτο εγκεκριμένο πρόγραμμα προβολής αγροτικών προϊόντων, αυτό για το οποίο βρέθηκαν στις Βρυξέλλες η Ρούλα Κεχρή μαζί με τον δραστήριο Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στ. Ελλάδας Τάσο Βελισσαρίου και με τον αποτελεσματικό Γενικό Διευθυντή της Αγροδιατροφικής Μπάμπη Καραβά, μια δυνατή ομάδα που μέσω των ευρωπαϊκών πόρων ενισχύει την προβολή τοπικών κρασιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας στο εξωτερικό με εκατομμύρια ευρώ!

IMG 0477

Κατά την παραμονή τους στις Βρυξέλλες, είχαν επίσης την ευκαιρία να μεταβούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον έλληνα Ευρωβουλευτή και πρώην αρχηγό της Εθνικής Ποδοσφαίρου, Θοδωρή Ζαγοράκη όπου έθεσαν τις βάσεις για περαιτέρω συνεργασία προς όφελος της Περιφέρειας.

Όλα τα στελέχη της Περιφέρειας, αιρετοί και υπηρεσιακοί, δουλεύουν "με τις μηχανές στο φουλ" και αυτό ο κόσμος της Στ. Ελλάδας το εκτιμά, το συζητά θετικά και αναμένει ακόμη περισσότερα.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 13:29

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr