Τελευταία Νέα

Αναβάλλεται το δημοτικό συμβούλιο Κύμης –Αλιβερίου

Αναβάλλεται για μετά τις γιορτές το προγραμματισμένο για σήμερα το απόγευμα δημοτικό συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου στα Κριεζά. Σύμφωνα με πληροφορίες κρίνεται απαραίτητη η παρουσία και του πρώην δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό και έχει να κάνει με την οικονομική χρήση του 2011 που ήταν  δήμαρχος ο κ. Θωμάς.

ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Δημότες και τις  Δημοκρατικές διαδικασίες η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κύμης Αλιβερίου αποφάσισε την Α ν α β ο λ ή της σημερινής συνεδρίασης, που είχε ως μοναδικό θέμα τον Ισολογισμό - Απολογισμό της χρήσης του έτους 2011.

Επειδή η ως άνω χρήση αναφέρεται στην πρώτη διαχειριστική περίοδο της θητείας του κ. Θωμά, (η διαδικασία έγκρισης θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί  μέχρι το Νοέμβριο του 2012),θεωρούμε πως η παρουσία του είναι αναγκαία στην ως άνω συνεδρίαση δεδομένου πως πρέπει να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις για το πλήθος των ερωτημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Ο κύριος Θωμάς, προβάλλοντας με διαδικαστικά τερτίπια, αποφεύγει μόνιμα, να σταθεί ενώπιων των ευθυνών του.

Εμείς, από την πλευρά μας, δεν είμαστε διατεθειμένοι να του προσφέρουμε το παραμικρό άλλοθι για την προαναγγελθείσα απουσία του και είτε το θέλει είτε όχι θα βρεθεί απέναντι στην αλήθεια.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 15:40

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr