Τελευταία Νέα

Πανταχού παρών…. ο βορειοευβοιωτης Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κοντζιάς

Ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας για θέματα Τουρισμού και όχι μόνο, Γιάννης Κοντζιάς επιστρέφει από Δευτέρα στο γραφείο του στη Χαλκίδα. Οι υποχρεώσεις πολλές αλλά διαχειρίσιμες για τον ίδιο, αφού πρόκειται για έναν ικανότατο άνθρωπο που καταφέρνει να τα έχει όλα υπό έλεγχο, όπου και αν βρίσκεται.

Με καταγωγή από τη Β. Εύβοια, οδοντίατρος στο επάγγελμα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στο Βορρά. Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά στη Λίμνη παρακολουθούσε στενά την κατάσταση, όπως και τις ενέργειες που ακολούθησαν, εξυπηρετώντας τον κόσμο που είχε την ανάγκη της Περιφέρειας. Άλλωστε την ευαισθησία του για την περιοχή της Λίμνης, έχει δηλώσει ανοιχτά και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Κοντζιά δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Μια μικρή ανάπαυλα για πολύ λίγες μέρες στη Μάνη, αρκεί για να φορτώσει τις μπαταρίες ο αντιπεριφερειάρχης και βέβαια να ζήσει και ελάχιστες οικογενειακές στιγμές, αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο του στη σύζυγό του και στα παιδιά. Ωστόσο, ακόμη και στις διακοπές συνέχιζε με αδιάκοπες αναρτήσεις στο fbνα προβάλλει τις παραλίες της Εύβοιας και της Στερεάς Ελλάδας γενικότερα.

Ιδιαίτερα αγαπητός στο Βορρά, δύσκολα τον ξεκολλάς από την Βόρεια Εύβοια τον Γιάννη Κοντζιά! Τώρα που τον γνώρισε όλη η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , τα συναισθήματα είναι τα ίδια αφού δεν ξεχωρίζει την Εύβοια σε σχέση με τους  άλλους Νομούς στους οποίους περιφέρεται.

Από Δευτέρα η πόρτα του γραφείου του στην Περ. Ενότητα Εύβοιας θα είναι ανοιχτή για όλους. Επιστρέφει στα καθήκοντά του από τα οποία δεν έφυγε ουσιαστικά ούτε μέρα!

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr