Τελευταία Νέα

Η Κάρυστος «αγκάλιασε» τον Κούκουζα…

Ιδιαίτερα αγαπητός στην Κάρυστο είναι ο Περιφερειακός Σύμβουλος και οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Βαγγέλης Κούκουζας. Τιμητική η πρόταση από τον Κώστα Μπακογιάννη να τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην Κάρυστο και να καταθέσει στεφάνι σύμφωνα με το πρωτόκολλο, εκ μέρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Είχε την τιμητική του καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στην Κάρυστο. Οι πολύ καλές σχέσεις με το δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο και με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Επαγγελματιών Μαρία Βερούχη παράτειναν την διαμονή του στην Κάρυστο μέχρι την Κυριακή.

Το Σάββατο το βράδυ παραβρέθηκε στην σημαντική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για την αγορά μηχανήματος μέτρησης οστεοπόρωσης. Μία εκδήλωση την οποία στήριξε και η Περιφέρεια και το Επιμελητήριο Εύβοιας. Διπλός ο ρόλος του Βαγγέλη Κούκουζα εκεί αλλά συνάμα ουσιαστικός αφού συνέβαλε ενεργά στην προσπάθεια αυτή και από τις δύο σημαντικές θέσεις που έχει.

Και όπως ήταν αναμενόμενο οι επαφές με τους επιχειρηματίες της περιοχής καθώς και με τους παραβρισκόμενους στην εκδήλωση, συνεχίστηκαν εκτός από την ημέρα, καθ όλη την βραδιά που διασκέδαζαν όλοι μαζί. Για ακόμη μία φορά η Κάρυστος «αγκάλιασε» τον Κούκουζα!

Στην παρέα του το Σάββατο το βράδυ στην εκδήλωση του Συνδέσμου Επαγγελματιών –Βιοτεχνών Καρύστου η Γραμματέας του Επιμελητηρίου Βούλα Αγιοστρατίτη με τον επιμελητηριακό σύμβουλο Νίκο Φωκίτη, με τους-τις συζύγους τους.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr