Τελευταία Νέα

Μοναδικός…

Μοναδικός στο είδος του…. όπως ο Αργύρης στις selfie. Την ώρα που ο κόσμος χανόταν από τη σφοδρή κακοκαιρία στην Κύμη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Αργύρης είχε όρεξη για διασκέδαση, βγάζοντας μία ακόμη selfie στο χιονισμένο τοπίο έτσι για ….ανάμνηση.

Και βέβαια αν κρίνει κανείς από τα παπούτσια που φορούσε ο κ. Αργύρης στο χιόνι αντιλαμβάνεται ότι προφανώς και δεν είχε επίγνωση της κατάστασης όταν ξεκινούσε από τη Χαλκίδα για την Κύμη,  παρόλο που όταν πήγε το χιόνι στην Κύμη ξεπερνούσε το 1 μέτρο και ήταν γνωστό σε όλους. Έτσι για παράδειγμα, από το να επισκεφθεί ως γιατρός τους συναδέλφους του στο Νοσοκομείο της Κύμης και να δει από κοντά με την βοήθεια του ΕΚΑΒ τα όσα διαδραματίζονταν στο Νοσοκομείο, να μιλήσει με το προσωπικό και τους ασθενείς αλλά και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που «μάτωναν» για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες τους… Είπε καλύτερα να το απολαύσει!

Προκαλώντας ποικίλα αρνητικά σχόλια από τους δημότες Κύμης- Αλιβερίου που έβλεπαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb. Γιατί κακό είναι θα αναρωτηθεί κανείς να βγάζεις φωτογραφίες στο χιόνι; Όχι, αλλά είναι σίγουρα προκλητικό για όλους εκείνους που δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους και έκαναν μπάνιο λιώνοντας το χιόνι στην κατσαρόλα. Περιμένοντας από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, να βάλει και εκείνος το λιθαράκι του στο χαμό που γινόταν από την κακοκαιρία  στην περιοχή. Κι εκείνος από ότι φαίνεται μετέτρεψε την αποστολή του Αντιπεριφερειάρχη …. σε εκδρομή στα χιόνια αδιαφορώντας για το αν αυτό λειτουργεί αντίστροφα στο προφίλ ενός Αντιπεριφερειάρχη και μάλιστα σε έναν ευαίσθητο τομέα, όπως αυτός της υγείας! 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 11:02

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr