Τελευταία Νέα

Κωστής Χατζηδάκης: «Το 2017 οι ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα κάνουν την ηρωική έξοδο-Έτοιμη να κυβερνήσει η Ν.Δ και να βγάλει τη Χώρα από το τέλμα» - Πετυχημένη η εκδήλωση για τη κοπή της πίτας της Ν.Δ στη Χαλκίδα (φωτο)

Μέσα σε ένθερμο κλίμα με άρωμα προεκλογικής περιόδου έκοψαν την πίτα την Κυριακή το βράδυ η ΝΟ.Δ.Ε Εύβοιας με την ΔΗΜ.Τ.Ο σε μία ασφυκτιά γεμάτη από κόσμο αίθουσα στο ξενοδοχείο ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ, στη Χαλκίδα. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στο κόμμα που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη και θα βγάλει από το τέλμα την Χώρα, όπως επεσήμανε στην ομιλία του μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ Κωστής Χατζηδάκης που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

podaras

Οικοδεσπότες της πρώτης εκδήλωσης που γίνεται στο Νομό με Πρόεδρο της Ν.Δ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας Πέτρος Ποδάρας και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Χαλκίδας Γρηγόρης Τσίμπος. Η κοπή αυτής της πίτας τα είχε όλα. Ένα κομμάτι για την κάθε ΔΗΜ.Τ.Ο Εύβοιας, χαιρετισμούς από στελέχη που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο κόμμα και τοποθετήσεις πολιτευτών του Νομού που έδωσαν τη μάχη της κάλπης και δεν εγκατέλειψαν στις δύσκολες ώρες.

ndxatzidakis

Στην ομιλία που παρέθεσε ο  κ. Χατζηδάκης, αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνάει η Χώρα, σε όλα τα επίπεδα. Οικονομικό, Διεθνή αβεβαιότητα, προσφυγικό κ.α. «Το 2017 ξεκινά με χαμηλές προσδοκίες. Έχουν μαζευτεί πολλά σύννεφα στον ορίζοντα σε σχέση με την Τουρκία και το Προσφυγικό» είπε ο κ. Χατζηδάκης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα αντέξει άλλο και θα πέσει υπό το βάρος των αδιεξόδων της, τονίζοντας ότι το 2017 θα είναι μία χρονιά που θα φέρει τη Ν.Δ στην Κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ, καυτηρίασε την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, υποστηρίζοντας ότι πριν από 2 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές με πολύ μεγάλη διαφορά, ενώ μέσα σε χρόνο ρεκόρ, κατόρθωσε να διαλύσει όλες τις προσδοκίες. Αναφέρθηκε στις Χώρες όπως η Κύπρος που κατάφεραν και βγήκαν από ένα μνημόνιο, επισημαίνοντας ότι αν δεν είχε αλλάξει η πολιτική κατάσταση το 2014, τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την Ελλάδα.

Αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ, την 13η σύνταξη , την ανεργία, το κατώτατο μεροκάματο αλλά και την «κατάργηση» του μνημονίου με ένα νόμο και με ένα άρθρο από το ΣΥΡΙΖΑ , ο κ. Χατζηδάκης επεσήμανε ότι η Χώρα αντί να μπει σε τροχιά ανάπτυξης, κατρακύλησε.

Άξια λόγου είναι η αναφορά του κ. Χατζηδάκη στην διαπραγμάτευση Τσίπρα-Καμμένου-Βαρουφάκη, η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του, στοίχισε 86δις ευρώ κατά την Τράπεζα της Ελλάδος, το οποίο μεταφράζεται σε επιπλέον επιβάρυνση 15.000€ για κάθε ελληνική οικογένεια.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο 2017 θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την εξουσία. Κάτι που δε θέλει. Αλλά θα αναγκαστεί να κάνει τη «ηρωική έξοδο» όπως τη χαρακτήρισε είπε, καταγγέλλοντας ή τη Ν.Δ ή το ΔΝΤ ή κάτι άλλο.

Το γεγονός ότι πολλά στελέχη της Ν.Δ που είχαν αποστασιοποιηθεί τα περασμένα χρόνια από την παράταξη επιστρέφουν πίσω δηλώνοντας αγωνιστές σε μία μάχη που θα φέρει πρώτο κόμμα τη Ν.Δ, είναι που κάνει ακόμη πιο θερμό το κλίμα στην παράταξη που δείχνει έτοιμη να αναλάβει, όποτε γίνουν εκλογές. Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε μάλιστα και σε δημοσκοπήσεις που γίνονται τελευταία που δείχνουν ότι οι ψηφοφόροι της Ν.Δ είναι διπλάσιοι από αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ. «Η Ν.Δ δεν είναι το κόμμα της ελίτ» δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Εμείς θα κάνουμε ξεκάθαρους λογαριασμούς και με τους πιστωτές και με τους έλληνες πολίτες. Η κατάσταση είναι βεβαρυμμένη και η Χώρα πρέπει άμεσα να βγει από το τέλμα».

SIMOS

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Βουλευτής της Ν.Δ Εύβοιας Σίμος Κεδίκογλου που τόνισε τα σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει με την Τουρκία και την απειλή εξόδου της Ελλάδας από την Ε.Ε.

«Υπάρχει ένα εφιαλτικό σενάριο να θέλουν να υλοποιήσουν τα σχέδια που δεν κατάφεραν το 2015. Δηλαδή να φτάσουν την Ελλάδα σε τέτοιο σημείο που καταρρακωμένη, χρεωμένη, διχασμένη να θέτουν το δίλλημα :Τι να το κάνεις το ευρώ άμα δεν έχεις φράγκο;» είπε ο κ. Κεδίκογλου και συνέχισε: «Κοινώς θέλουν να ακυρώσουν το σημαντικότερο επίτευγμα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Το σημαντικότερο επίτευγμα του Εθνάρχη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Την είσοδο-παραμονή της Ελλάδας στην καρδιά της Ευρώπης. Αυτό δε θα το επιτρέψουμε. Αν είναι μεγάλη η ζημιά που έκαναν στην οικονομία μας, είναι ακόμη μεγαλύτερη η ζημιά που επιχείρησαν να κάνουν στη δημοκρατία. Δείτε τις επιθέσεις εναντίον των ανεξάρτητων αρχών, των ΜΜΕ…»

spanos

Το κομμάτι της βασιλόπιτας για τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ Κωστή Χατζηδάκη, έκοψε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός ο οποίος στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε στην πολιτική ΣΥΡΙΖΑ. «Σύστημα είναι ο Αλέξης Τσίπρας που πουλάει τη ζωή του στο διάβολο για να κερδίσει μήνες, εβδομάδες, μέρες ακόμη και ώρες εξουσίας» είπε ο κ. Σπανός αναφέροντας ότι όλοι εκείνοι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν ως αντισυστημικοί ,ενώ ουσιαστικά αντισυστημικός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έρχεται με κοστολογημένο πρόγραμμα, έχοντας κάνει την αυτοκριτική του, χωρίς να τάζει λαγούς με πετραχήλια, να βγάλει την Ελλάδα από η δύσκολη θέση».

spanakis 2

Ανάμεσα στα πρόσωπα που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της Ν.Δ στην Εύβοια, ήταν και ο πρώην γραμματέας Οργανωτικού και νυν Γραμματέας ΕΚΟ (Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις) της Ν.Δ Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε το έργο των τοπικών οργανώσεων και των ανώνυμων στελεχών που είναι στις οργανώσεις αυτές και δίνουν τον αγώνα αφιλοκερδώς και χωρίς να έχουν ζητήσει τίποτα από αυτή την παράταξη, που αγωνίζονται για τη Χώρα.

Ο κ. Σπανάκης ο άνθρωπος που οδήγησε την παράταξη στις εσωκομματικές εκλογές και στο Συνέδριο τόνισε τη σημασία δημιουργίας των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ.

«Τώρα είναι η ώρα οι Οργανώσεις να αποκτήσουν σάρκα και οστά» δήλωσε ο κ. Σπανάκης και συνέχισε: «Τώρα είναι η ώρα και οι κλαδικές οργανώσεις να αποκτήσουν ζωή, γιατί τώρα η Ν.Δ είναι στα καλά της». Ο κ. Σπανάκης τόνισε ότι τώρα που η Χώρα βρίσκεται σε αυτή τη μεγάλη κοινωνική και οικονομική κρίση,  θα πρέπει να φέρουν κοντά τους, τους ανθρώπους εκείνους που δραστηριοποιούνται και επαγγελματικά και κλαδικά σε χώρους, που δυστυχώς, η Τοπική Οργάνωση δε μπορεί να τους προσεγγίσει.

ioanidis

Τέλος, για την επαγγελματική αποκατάσταση των επιστημόνων μίλησε  ο Τομεάρχης Εύβοιας της Ν.Δ, Γιάννης Ιωαννίδης . «Σα νέος επιστήμονας θα ήθελα να σταθώ στην αφαίμαξη του επιστημονικού προσωπικού της Χώρας, με την ανεργία να απειλεί όλους τους νέους επιστήμονες, που ψάχνουν διέξοδο στο εξωτερικό. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Και αυτό μπορεί να γίνει με την Κυβέρνηση της Ν.Δ και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά.

Τυχερή της βραδιάς η κόρη της Τομεάρχη Υποδομών και Δικτύων και Γραμματέα της ΝΟΔΕ Εύβοιας Σοφίας Κουδούνη, Αθηνά  Κουδούνη που κέρδισε το φλουρί και πήρε ως δώρο μία ασημένια εικόνα.

nd tixeri

 

xatzidakis pita

nd7

 nd57

nd6

 

nd3

nd4

 

nd5

nd56

 

sisi

nd2

 nd8

 

nd9

nd10

nd26

 nd25

nd11

nd19

nd61

nd21

nd29

nd59

 

nd60

nd58

nd12

 

nd18

nd23

nd22

 

nd27

 

nd28

 

 

nd30

 

 

nd31

 

 

nd32

 

nd33

 

nd34

 

nd35

 

 

nd36

 

nd38

 

 

nd39

 nd63

nd16

nd40

nd44

 

 

nd45

 nd1

nd46

 

nd47

 

 

nd48

 

 

nd50

 

 

nd51

 

 

nd55

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 12:28

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr