Τελευταία Νέα

Τον Περιβάλλοντα χώρο του Αγ. Δημητρίου- Πεζοδρόμια και Ασφαλτοστρώσεις περιλαμβάνουν οι μελέτες που εκπονούνται για τη Δ.Ε Αυλώνος από το Δήμο

Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου ανακοινώνει ότι  προγραμματίζει δύο σημαντικές παρεμβάσεις στα Χάνια Αυλωναρίου . Η πρώτη αφορά στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Αγίου Δημητρίου και η δεύτερη στη διαμόρφωση των πεζοδρομίων και την ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου . Για το σκοπό αυτό εκπονούνται δύο  μελέτες από τις τεχνικές υπηρεσίες. Στα πλαίσια ενημέρωσης και διαβούλευσης με τους τοπικούς φορείς πραγματοποιήθηκαν δύο  συναντήσεις με το τοπικό συμβούλιο ,τον εμπορικό σύλλογο και τους επαγγελματίες της περιοχής των Χανίων .

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κος Κούκης , κος Μπαράκος , ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚΑ κ. Αναστασίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Κότσαρης και ο πρόεδρος του Τ.Σ. κ. Μαυρομάτης.

Διαπιστώθηκε η βούληση όλων των παρευρισκομένων να υλοποιηθούν τα έργα και έγιναν κάποιες παρατηρήσεις επί της μελέτης και επισημάνθηκε το πρόβλημα της αποχέτευσης που υφίσταται σε όλη τη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος .Για το σκοπό αυτό η ΔΕΥΑΚΑ δεσμεύτηκε να εκπονήσει μια μελέτη για την κατασκευή αγωγού αποχέτευσης στον κεντρικό δρόμο που θα χρησιμοποιηθεί μελλοντικά.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr