Τελευταία Νέα

Αθόρυβα… Δημιουργικός!

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κοντά στον «Μέντορα» του, Κώστα Μπακογιάννη μαθαίνει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις αν θες να ασχοληθείς με τα κοινά. Με γνώμονα το συμφέρον των ανθρώπων που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, καθημερινά ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Βαρδακώστας δίνει τη δική του «μάχη» με τους συνεργάτες του στην Περιφέρεια, για το κοινό καλό.

Με σεβασμό στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, δηλώνει πάντα το πόσο τυχερός είναι που βρέθηκε στο διάβα του σε μία στιγμή που όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια. Διδάσκεται στο καλύτερο «σχολείο» πώς να κάνει χρηστή διοίκηση, πώς να λύνει από το πιο μικρό μέχρι το πιο σοβαρό πρόβλημα, το σεβασμό προς τους πολίτες και βέβαια την αγαστή συνεργασία που πρέπει να έχει με τους συναδέλφους του για να κατακτήσουν μαζί την κορυφή της επιτυχίας.

Ο Κώστας Βαρδακώστας δουλεύει αθόρυβα, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην επίλυση των θεμάτων της Περιφέρειας. Με ουσιαστικές προτάσεις και αναζητώντας τρόπους υλοποίησης αυτών κάθεται στο τραπέζι και ολοκληρώνει τη σκέψη του, αφού πρώτα ακούσει με «ευλάβεια» τους συνομιλητές του. Γι αυτό και είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη…

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr