100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Βασίλης Μαχαίρας, τοπικός σύμβουλος του Μπουραντά στο Αλιβέρι

Έγγραφο προς τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αλιβερίου υπέβαλε σήμερα ο τοπικός σύμβουλος εκλεγμένος  με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ (Μπουραντά),Βασίλης Μαχαίρας. Ο κ. Μαχαίρας επιβεβαίωσε την αποκλειστική πληροφορία του eviakosmos.gr περί ανεξαρτητοποίησης του από την παράταξη του κ. Μπουραντά και δήλωσε ότι το κάνει αυτό για λόγους αξιοπρέπειας.

«Έκανα ένα έγγραφο ανεξαρτητοποίησης μου από το συνδυασμό του κ. Μπουραντά, αρχικά απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αλιβερίου Χρήστο Φούντα. Καθαρά για λόγους αξιοπρέπειας δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο κάποια πράγματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου. Δεν δέχομαι για παράδειγμα να  γίνονται παρεμβάσεις στο τοπικό συμβούλιο από παράταιρους του Δήμου που δεν είναι καν εκλεγμένοι. Θα ακολουθήσει αντίστοιχο έγγραφο μου και προς το δήμαρχο Θανάση Μπουραντά» δήλωσε το πρωί στο eviakosmos.gr, ο κ. Μαχαίρας.

Επιβεβαιώνεται ετσι, δημοσίευμα του eviakosmos.gr (πατηστε εδω )πριν από λίγες μέρες, που έκανε λόγο για «τσουνάμι» προβλημάτων στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. Αρχίσαν τα όργανα όπως δείχνουν τα πράγματα από το Τοπικό Συμβούλιο Αλιβερίου καθώς έπεται και συνέχεια. Ντόμινο ανεξαρτητοποιήσεων συμβούλων του Μπουραντά θα ακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 20:13

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr