Τελευταία Νέα

Μίνα Παπαναστασίου: Μια δικηγορίνα με «ταλέντο» στην πολιτική

Αδιαμφησβήτητα η πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μίνα Παπαναστασίου είναι μία έγκριτη νομικός που καθημερινά δίνει «μάχες» στις δικαστικές αίθουσες από τις οποίες βγαίνει πιο δυνατή και πιο πεισματάρα. Ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο που την έμαθε και μέσα από την ενασχόληση της με τα κοινά.

Ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας κέρδισε το στοίχημα που έβαλε όταν αποφάσισε να κατέβει υποψήφια στο πλευρό του «μικρού γίγαντα» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη. Υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί με τον ίδιο ζήλο τον Β Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλευρό ενός Περιφερειάρχη που την εμπιστεύθηκε από την πρώτη στιγμή.

Η Μίνα Παπαναστασίου δίνει καθημερινά εξετάσεις στο χώρο της πολιτικής, συμμετέχοντας ενεργά στο κόμμα της Φώφης Γεννηματά. Άλλωστε, αυτή η Χώρα, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, τώρα, όπως λένε πολλοί, δυναμικές και καταξιωμένες επαγγελματικά γυναίκες, με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, που τους ανοίγονται πόρτες στην πολιτική και που είναι απαραίτητες στα κόμματα που παλεύουν να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους.

Δικαίως, όσοι γνωρίζουν τα «μυστικά» ενός πετυχημένου πολιτικού, ξέρουν καλά ότι εκτός από ένα δυναμικό χαρακτήρα, γνώσεις, περγαμηνές και αξίες, χρειάζεται και ...«ταλέντο».

Και όπως λένε πολιτικοί από όλους τους χώρους που τη γνωρίζουν, η Μίνα διαθέτει όλα τα παραπάνω!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 02:59

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr