Τελευταία Νέα

Με «αέρα» πολιτικής αλλαγής επισκέφθηκε τη Χαλκίδα ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ Στέλιος Κονταδάκης (ΦΩΤΟ)

Έχοντας επίγνωση της κατάστασης και της πολιτικής που θα πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου η Ν.Δ να απαλλάξει την Χώρα από την «επικίνδυνη» όπως είπε, πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Γενικός Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ, Στέλιος Κονταδάκης τίμησε με την παρουσία του στην τελευταία συνεδρίαση της ΝΟΔΕ στη Χαλκίδα, την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, το απόγευμα.

«Όλοι  μαζί να προσπαθήσουμε να έχουμε μία ταχεία απαλλαγή από αυτή τη συνεταιριστική κυβέρνηση που μας κυβερνά των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είναι η πιο ιδεοληπτική η πιο ανίκανη, η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που έχει κυβερνήσει τον τόπο από την μεταπολίτευση έως σήμερα» είπε ο κ. Κονταδάκης και συνέχισε:

« Είναι μία Κυβέρνηση η οποία ανήλθε στην εξουσία υφαρπάζοντας την ψήφο του ελληνικού λαού, ανεβαίνοντας στην εξουσία με μόνο όπλο το ψέμα, με μόνο όπλο τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία. Και με ακριβώς τα ίδια όπλα κυβερνά και σήμερα. Πρέπει να ανακόψουμε αυτή την πορεία που οδηγεί σε καθημερινή διολίσθηση και καταστροφή. Πρόκειται για μία κυβέρνηση που προήλθε από μία παραφύση ένωση, η οποία έγινε μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει κομματικά και άκρως ατομικά και προσωπικά  συμφέροντα».

Ο Γενικός Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ επεσήμανε τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν τα στελέχη προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο για το πρόγραμμα της Ν.Δ και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει νικηφόρα τα κυβερνώντα κόμματα σε περίπτωση εκλογών. Βασικό προνόμιο των στελεχών κατώτερων και ανώτερων είναι η ταπεινή στάση και ο αλληλοσεβασμός προκειμένου όλοι μαζί ενωμένοι να στηρίξουν την παράταξη που μπορεί να βγάλει με συγκεκριμένο πρόγραμμααπό το τέλμα, τη Χώρα.

Παρουσία των Τομεαρχών της Ν.Δ Εύβοιας  Γιάννη Ιωαννίδη, Κορίνθου Νίκο Φατούση, Αθήνας Β1 Γιώργο Τέσση και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Ηπείρου Βασίλη Σμπόνια,  τους Προέδρους των ΔΗΜ.ΤΟ έγινε μία εποικοδομητική  συζήτηση γύρω από τα θέματα που απασχολούν όλους τους τομείς ,λύθηκαν απορίες ενώ πολλοί από τους παραβρισκόμενους εστίασαν στην ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων , οι Πρόεδροι, Γρηγόρης Τσίμπος από τη ΔΗΜ.ΤΟ Χαλκίδας, Αλέξανδρος Θεοδοσίου ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων-Μεσσαπίων, Νίκος Παντελής ΔΗΜ.ΤΟ Καρύστου, Αναστασία Σίδερη  ΔΗΜ.ΤΟ Ιστιαίας Αιδηψού, Δημήτρης Κρόκος ΔΗΜ.ΤΟ Κύμης-Αλιβεριου, Πέτρος Σμιλάκος ΔΗΜ.ΤΟ Ερέτριας, ο γραμματέας της ΔΗΜ.ΤΟ Μαντουδίου- Αγίας Άννας –Λίμνης  Κώστας Παπαντωνίου.

Οι υπεύθυνοι των Θεματικών τομέων Υγείας Δημήτρης Αναγνώστου, Υποδομών Σοφία Κουδούνη, Κοινωνικής Πολιτικής Ζωή Πικραμένου, Επαγγελματιών και Εμπόρων Σπύρο Γεροντίτη, Παιδείας Βαγγέλης Γεωργόπουλος, Αγροτικού Γιώργος Μήλιος, ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Σταμάτης Ψαράκης , ο Υπεύθυνος Οργάνωσης Κώστας Ρουσόπουλος, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Φώτης Καραμπιτσάκος , η Τζοβάννα Γκόγκου μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ.α.

KON1

KON2

KON3

KON4

KON5

KON6

KON7

KON8

KON9

KON10

KON11

KON12

KON13

KON14

KON15

KON16

KON19

KON20

KON21

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 00:35

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr