Τελευταία Νέα

Best City Awards 2017 : Δυο βραβεία στο Δήμο Ερέτριας – Τα παρέλαβαν Αλημπατέ και Λάμπρου (ΦΩΤΟ)

Τα Best City Awards 2017 ανέδειξαν και επιβράβευσαν τις καλύτερες πρακτικές ή λύσεις που οδηγούν σε ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις. Στην Τελετή Απονομής που έγινε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στην Αθήνα, ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και ο Δήμος της Ερέτριας που παρέλαβε δύο βραβεία.

Η Δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ παρέλαβε το βραβείο Bronge ΤΠΕ και Διακυβέρνηση – Ηλεκτρονική Παρακολούθηση πορείας εγγράφων στις υπηρεσίες του Δήμου. Ενώ ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕ Γιάννης Λάμπρου πήρε το βραβείο Silver που αφορούσε τη Διαχείριση Υδάτινων πόρων –On line σύστημα παρακολούθησης πιθανών διαρροών νερού στο δίκτυο ύδρευσης.

Στην τελετή παραβρέθηκαν και η κα Ιωάννα Μπόκαρη Προϊσταμένη του Τμήματος Προγραμματισμού του Δήμου Ερέτριας με την Αλεξάνδρα Παπαναστασίου που επίσης εργάζεται στο ιδιο Τμήμα.

Στόχος των βραβείων είναι να κινητοποιήσουν τις αρχές των πόλεων για τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών τους και τη βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων, να αναδείξουν τις προσφερόμενες λύσεις και τεχνολογίες για ευφυείς και βιώσιμες πόλεις και, το σημαντικότερο, να αναδείξουν τις πόλεις που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες. 

DSC 1219 xa

DSC 1243 xa

DSC 1520 xa

DSC 1531 xa

DSC 1754 xa

DSC 1758 xa

DSC 1791 xa

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 11:49

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr