100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Στην Κάρυστο το Μ. Σάββατο το τρενάκι…

Για ακόμη μία χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου θα φέρει στην Κάρυστο το Μεγάλο Σάββατο, το τρενάκι. Δίνοντας την ευκαιρία να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία μικροί και μεγάλοι κάνοντας βόλτα στους δρόμους της Καρύστου όλοι μαζί. Συνοδοιπόρος φέτος σε αυτή την προσπάθεια και ο δήμος Καρύστου. Το τρενάκι θα είναι στη διάθεση του κοινού από τις 10:30 π.μ έως τις 2:30μ.μ και από τις 5:30μ.μ μέχρι τις 9 το βράδυ.

Ο δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος σε δήλωση του στο «eviakosmos.gr» ανέφερε ό,τι ο δήμος στηρίζει τον Εμπορικό Σύλλογο και τις πρωτοβουλίες του ευχαριστώντας παράλληλα την Πρόεδρο Σόνια Ντασίου και τα μέλη του.

«Για ακόμη μία χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος φέρνει το τρενάκι στην Κάρυστο» δήλωσε στο eviakosmos.gr η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου Σόνια Ντασίου και συνέχισε:

«Στόχος μας και φέτος να περάσει καλά ο κόσμος που θα τιμήσει την Κάρυστο αυτές τις μέρες και βέβαια θα προτιμήσει τα καταστήματα της περιοχής για τις αγορές του. Ευχαριστώ τα μέλη του Συλλόγου και το δήμο που είναι δίπλα μας αλλά και όλους εκείνους που στηρίζουν πάντα τον Εμπορικό Σύλλογο και τις δράσεις του. Καλή Ανάσταση σε όλους».

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr