Τελευταία Νέα

Συνεχίζονται οι παραιτήσεις συμβούλων στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου- Καντάρης: «Δεν λειτουργεί τίποτα. Δεν το αντέχω…»

Ακόμη μία παραίτηση, αυτή τη φορά του Τοπικού Συμβούλου Αγίου Γεωργίου Νίκου Καντάρη, εκλεγμένου με το συνδυασμό της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, υπεβλήθη στο δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, χωρίς όμως και αυτή να γίνει δεκτή από το δήμαρχο. Να θυμίσουμε ότι δεν έχει κάνει δεκτή ούτε την παραίτηση που υπέβαλε τον Αύγουστο ο Αντιδήμαρχος Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο eviakosmos.gr, πριν από λίγο, ο Πρόεδρος του Αγίου Γεωργίου της Δ.Ε Αυλώνος Νίκος Καντάρης, ο ίδιος μετά από τέσσερα χρόνια απραξίας όπως δηλώνει, από πλευράς δημοτικής αρχής και στο χωριό που είναι Πρόεδρος, κάτι που είχε επισημάνει κατά καιρούς, δεν αντέχει άλλο και θέλει να παραιτηθεί αλλά δεν ττον αφήνουν.

«Δεν λειτουργεί τίποτα. Δεν το αντέχω…Εγώ ήμουν πάντα επιθετικός και αν έβλεπα το στραβό το έλεγα. Δεν είχα δεσμεύσεις. Στήριξα την παράταξη αλλά όλα έχουν όρια. Εγώ παρέδωσα την παραίτηση μου τερματισμένος. Πήγα και είπα τέλος. Κάντε μου τη χάρη πάρτε την παραίτηση. Μετά από ενάμισι μήνα, ζήτησα το χαρτί ότι έχω παραιτηθεί και δε μου το δίνουν από το δήμο. Με ενημέρωσε η κοπέλα έξω από το γραφείο πως ο Μπουραντάς δεν έχει κάνει δεκτή την παραίτηση. Στη συνέχεια, πριν λίγες μέρες κουβεντιάσαμε πάλι. Δεν θέλω να τα παρατήσω χωρίς αντικαταστατή πίσω. Θα συνεχίζω για το χωριό μέχρι τις εκλογές και περιμένω να δω τι θα κάνουν για το χωριό αυτούς τους μήνες που απομένουν. Τους έχω ενημερώσει για τις ανάγκες που έχουμε πολλές φορές, όλα αυτά τα χρόνια».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 14:44

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr