bannernew5

Τελευταία Νέα

Φατούσης: Κύριε πρωθυπουργέ, αφού δεν μπορείτε να μας αφήσετε να ζήσουμε ήσυχα, αφήστε τουλάχιστον να πεθάνουμε ήσυχα .....

Γνωρίζω ότι οι ασχολίες σας (και αυτό το καιρό ειδικά) είναι πολλές και θα σας είναι δυσχερές να διαβάσετε αυτά που γράφω, παρότι όλα τα συντάγματα από καταβολής ελληνικού κράτους (1-1-1822) μου δίνουν αυτό το δικαίωμα "να αναφέρομαι εις τας αρχάς " .

Κύριε πρωθυπουργέ, αφού δεν μπορείτε να μας αφήσετε να ζήσουμε ήσυχα, αφήστε τουλάχιστον να πεθάνουμε ήσυχα .....

Είναι απαράδεκτο άνθρωποι μεγάλης ηλικίας να ασχολούνται νύχτα και  μέρα με το τι πρέπει σήμερα να μαζέψουν για την εφορία ή τι ποσό οφείλουν εντός των προσεχών ημερών να πληρώσουν. Οι μέθοδοι εισπράξεως χρημάτων, που εφευρέθηκαν εσχάτως κύριε πρωθυπουργέ είναι μέθοδοι Αλή πασά.

Στο έσχατο αυτό σημείο του παρατεταμένου μαρτυρίου έχουμε φτάσει όλοι όσοι δεν πήραμε τη ζωή μας σαν "ΜΑΓΚΙΑ' θυμάστε ασφαλώς το Λαλιωτικο σύνθημα " η ζωή είναι μαγκιά" και μοχθήσαμε να στήσουμε νοικοκυριά για τα παιδιά μας και για τα γεράματα μας. Τώρα που πολλοί φτάσανε στο όριο των "ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΓΗΡΑΤΙΩΝ"  θαρρείτε κύριε πρωθυπουργέ, ότι είναι δυνατόν με ισχιαλγίες, οσφυαλγίες, αρτηριακές πιέσεις, καρδιοπάθειες κτλ. να στέκονται ώρες στην ουρά για να πληρώσουν τα διαρκώς επινοούμενα χαράτσια?

Ένας προκάτοχος σας στα χρόνια της νεότητάς σας είχε πει στον υπουργό των οικονομικών " ΔΩΣ'ΤΑ ΌΛΑ" . Εσείς να κάνετε το αντίθετο " ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ" να ξεμπλέξουμε. Σήμερα κύριε πρωθυπουργέ "ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ" Παρακαλούν το θεό να τους χαρίσει χρόνια για να γηροκομήσουν τα παιδιά τους".

Προσωπικά και μετά από φοροδοσία-αιματοδοσία πολλών ετών, δικαιούμαι να έχω αξίωση μιας περισσότερο αξιοπρεπούς μεταχειρίσεως μιας από τις αρμόδιες υπηρεσίες και όχι να ξαγρυπνώ ψάχνοντας χαρτιά για το σπίτι που κατοικώ από το 1975 το οποίο έχω δηλώσει μέχρι τελευταίας γωνιάς πάνω από 50 φορές. Μήπως πρέπει να δηλώσω και μια πασχαλιά που φύτεψα φέτος?

Με την παρούσα μου δεν ζητώ τον οίκτο σας, που ποτέ δεν ζήτησα, απλώς θέλω η ύστατη φορά να θυμίσω (και όχι μόνο σε εσάς) ποιος είναι ο ρόλος του πρωθυπουργού και όχι να εγκρίνει φορολογικά μέτρα. Μία κυβέρνηση είναι σαν το παλιό καλό ρολόι με κουρδιστήρι. και ρόλος του πρωθυπουργού είναι να κρατάει το ρολόι αυτό καλά κουρδισμένο.....

Αυτά που γίνονται κύριε πρωθυπουργέ από την κυβέρνηση σας( άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος) για το ίδιο θέμα είναι αν όχι ανόητα- πάντως ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ !!!!!Μας πνίξατε στα ακρωνύμια.....Είναι ευκολότερο να μάθεις Σανσκριτικά παρά να μάθεις τι σημαίνουν τα αρκτικόλεξα αυτά... "Τότε ένας τόπος κυβερνάτε καλά όταν η κυβέρνηση κινείται σε ένα όριο που μπορεί να το νιώσει κανείς ακόμα και να το κατανοήσει...." Με ρωτούν  τι γίνεται στο τόπο αυτό" και δεν ξέρω τι να αποκριθώ. Συχνά μου έρχεται στη μνήμη μία φράση.. "η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη όσο φαίνεται. Είναι ακόμα χειρότερη..." Να απαντήσω έτσι; Σας ερωτώ ....Η αισιοδοξία δεν είναι θέμα γραμμής......

                                                                                  Αντιναύαρχος Νίκος Φατούσης Π.Ν.

                                                              

                                                               Αντιπρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ερέτριας .

                                                            

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr