Τελευταία Νέα

Συνάντηση του Προέδρου της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Γεωργίας κ. Γ. Ακριώτη με τον Πρέσβη της Γεωργίας στην Αθήνα κ. Ioseb Nanobashvili

Ο Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Γεωργίας κ. Γεώργιος Ακριώτης και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Δημήτριος Εμμανουηλίδης είχαν συνάντηση με τον Πρέσβη της Γεωργίας στην Αθήνα κ. Ioseb Nanobashvili.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα μετανάστευσης και το ενδεχόμενο αμοιβαίας δραστηριοποίησης στις αγορές εργασίας των δύο χωρών. Στο πλαίσιο αυτό, εκδηλώθηκε και από τις δύο πλευρές η πρόθεση για ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα της κοινοβουλευτικής διπλωματίας και η επιθυμία για ανταλλαγή ιδεών και επισκέψεων εργασίας. Ο Πρέσβης της Γεωργίας κ. Ioseb Nanobashvili αναφέρθηκε, επίσης, στη συμπλήρωση εκατό χρόνων κοινοβουλευτισμού της Γεωργίας, η οποία εορτάσθηκε τη 12η Μαρτίου, ημέρα εθνικής επετείου για τον γεωργιανό λαό, καθώς 100 χρόνια πριν, τη 12η Μαρτίου 1919, η Συντακτική Συνέλευση της Γεωργίας πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρίασή της.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr