Τελευταία Νέα

Αμφιτρίτη Αλημπατέ: Εγκαίνια με απολογισμό έργου και μήνυμα με αποδέκτες τους «λασπολόγους» που προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της (ΦΩΤΟ –ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κλίμα νίκης και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 29 Απριλίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Ερέτρια του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Πορεία», με επικεφαλής την Αμφιτρίτη Αλημπατέ. Παρουσία πλήθος κόσμου, των υποψηφίων στην Δ.Ε Ερέτριας και Αμαρύνθου, την παρουσίαση των οποίων έκανε επίσημα τη βραδιά των εγκαινίων.

Η υποψήφια δήμαρχος Ερέτριας, αναφέρθηκε στο έργο της παρούσας δημοτικής αρχής, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα με αποδέκτες όλους εκείνους που όπως είπε, καθημερινά προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο που έγινε στο δήμο της Ερέτριας τα τελευταία χρόνια. Έργα που όπως είπε η κα Αλημπατέ, δεν είχε δει ο τόπος τα τελευταία 30 χρόνια.

«Οι εκλογές είναι η μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας» είπε η κα Αλημπατέ και συνέχισε: «Στο δήμο μας κατεβαίνουν 6 συνδυασμοί. Γιορτή, άνοιγμα ψυχών, έκφραση πολιτών, πολυπρισματική θεώρηση των πραγμάτων. Αρκεί οι επικεφαλής και οι υποψήφιοι να χρησιμοποιούν θεμιτά μέσα, να σέβονται τους υπόλοιπους υποψηφίους και να μη λασπολογούν.»

Η δήμαρχος έγινε πιο συγκεκριμένη στη συνέχεια αναφερόμενη σε συγκεκριμένη ομάδα υποψηφίων που διεκδικεί δήμο. Όπως ανέφερε είναι τέτοιο το πάθος τους για εξουσία που δε διστάζουν να μηδενίζουν, να προσβάλλουν και να συκοφαντούν.

«Αυτοί που καταχρέωσαν το δήμο μας, γίνονται τώρα τιμητές…»

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, κυρίως για εκείνους που φέρουν μεγάλη ευθύνη για τα όσα επι σειρά ετών θέματα ταλανίζουν το δήμο και οι οποίοι σήμερα λασπολογούν σε βάρος της δημοτικής αρχής. Λασπολόγοι οι οποίοι όπως ανέφερε η κα Αλημπατέ δεν δίστασαν να τα βάλουν ακόμα και με την οικογένεια της. Διαδίδοντας και αριστερά πως η ίδια κατέχει 52 ακίνητα.

«Το Πόθεν έσχες των Δημάρχων κυρίες και κύριοι ελέγχεται ενδελεχώς από την Βουλή των Ελλήνων και είναι αναρτημένο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, μπορεί όλοι η Ελλάδα να δει αν έχω , πόσα έχω και πότε τα απέκτησα. 4 χρόνια θητείας, προσπάθησαν να κόψουν την καρέκλα, τα πόδια, το κεφάλι με συκοφαντίες. Ταλαιπώρησαν την οικογένεια, το σύζυγο, τα παιδιά μου» είπε η κα Αλημπατέ και συνέχισε:

«Αυτοί που καταχρέωσαν το Δήμο μας, γίνονται τώρα τιμητές. Ξεχνούν τις καταδίκες, τους καταλογισμούς στο Δήμο εκατομμυρίων ευρώ από δική τους ευθύνη, έτσι που άφησαν το Δήμο χωρίς φορολογική ενημερότητα και χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα λασπολογούν και κατηγορούν εμάς.

Δεν αναφέρουν βέβαια, ενώ το γνωρίζουν ότι τα χρήματα του Δήμου ήταν δεσμευμένα έως το τέλος του 2018. Δεν αναφέρουν ότι εμείς, αυτή η Δημοτική Αρχή έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και για το Κλειστό Γυμναστήριο και για το Νησί των Ονείρων.

Αυτοί, οι οποίοι έλειψαν από τα περισσότερα Δημοτικά Συμβούλια, που μεθόδευσαν να μην γίνονται Συνεδριάσεις, που προσπαθούσαν να μην έχουμε απαρτία, διεκδικούν την ψήφο των Δημοτών.

Αυτοί, που δεν ήρθαν να ψηφίσουν την Χρηματοδότηση του Βιολογικού Καθαρισμού Ερέτριας, προσπαθώντας να μην γίνει Συμβούλιο και εμείς μόλις προλάβαμε και Χρηματοδοτήσαμε το μεγάλο αυτό Έργο με 17.733.000€ . Αυτοί που έκαναν πολιτικά παιχνίδια τώρα, διεκδικούν την ψήφο σας και λασπολογούν, αντί να κατεβάζουν το κεφάλι ενώπιον σας. Αυτοί που έκαναν προσφυγή, στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση να μην πάρουμε 1.043.000 , ζωντανά στο Δήμο μας διεκδικούν την ψήφο σας».

«Αλλά και μηδενισμός! Δεν κάναμε, λένε, έργο..»

«Δεν βλέπουν το Αρχαίο Θέατρο-Δεν βλέπουν τα 2 Νηπιαγωγεία που λειτουργούν ήδη-Δεν βλέπουν το Δημοτικό Σχολείο που χτίζεται!» είπε στη συνέχεια η κα Αλημπατε κάνοντας μία σύντομη αναφορά στο έργο της δημοτικής αρχής επι θητείας της και συνέχισε:

«Την ανάπλαση της παραλίας, που εμείς είχαμε την δύναμη να την απαλλάξουμε από τις παράνομες κατασκευές και να την απελευθερώσουμε, είχαμε τη γνώση και τη σχεδιάσαμε, τη νομιμοποιήσαμε, τη χρηματοδοτήσαμε και έγινε ένα κόσμημα για το Δήμο μας.

-Τους ενοχλεί η χρηματοδότηση του Βιολογικού Ερέτριας 17.733.000 ΕΥΡΩ που είναι η δημοπρασία ήδη στο αέρα.

-Τους ενοχλεί η χρηματοδότηση αντικατάστασης αμιαντοσωλήνων 1.410.000 ΕΥΡΩ που είναι υπό δημοπράτηση.

-Τους ενοχλούν οι 6 αναπλάσεις όλων των κοινοτήτων του Δήμου μας, Παραλία Ερέτριας, συμβάλλαμε με 124.000€

-Παραλία Αμαρύνθου 1.280.000 €

-Οδός Ευαγγελιστρίας και ασφαλτοστρώσεις ευρύτερης περιοχής 981.000 €

-Αναπλάσεις Άνω Βάθειας, Καλλιθέας, Σέτας 1.131.000€

-Ανάπλαση Γυμνού με 606.000 € και υπογειοποίηση καλωδίων ΔΕΗ 151.000 €

-Τους ενοχλεί ΚΑΙ η χρηματοδότηση του δικτύου Άνω Βάθειας 2.130.000€

-Η τοποθέτηση δεξαμενών 80.000€

-Τα αντιπλημμυρικά έργα στο Σαραντοπόταμο 2.223.000€

Δεν αναφέρουν τις απίστευτες χρηματοδοτήσεις που κατακτήσαμε και εξασφαλίσαμε από το Υπουργείο Εσωτερικών ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ύψους 26.050.000 € για το Δήμο μας, ως εξής:

-Δεν αναφέρουν την χρηματοδότηση μέσο LEADER ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 599.000€.

-Δεν αναφέρουν τις Ασφαλτοστρώσεις 629.000€, χρήματα που διεκδικήσαμε και πήραμε από τα υπόλοιπα των πυρόπληκτων

-Δεν αναφέρουν τις 243.000 πρόγραμμα ΕΠΑΝΕΚ για θαλάσσιες προσβάσεις ΑΜΕΑ σε τέσσερις παραλίες του Δήμου

-Δεν αναφέρουν ούτε την νομιμοποίηση των γηπέδων, τις παρεμβάσεις στα γήπεδα, τα έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί για τον αθλητισμό, ούτε βέβαια αναφέρουν την νομιμοποίηση των εγκαταστάσεων στο Νησί των Ονείρων,

-Την κοινωνική πολιτική τα ΚΑΠΗ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, τη στήριξη της Πολιτικής Προστασίας.

-Ούτε τις έτοιμες μελέτες που ήδη έχουμε για νέα έργα, όπως Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολείων και άλλα.

Κυρίες και Κύριοι

Η επόμενη ημέρα για το Δήμο μας είναι σημαντική!

Είναι η συνέχεια, είναι η ολοκλήρωση!

Ο Κλεισθένης απαιτεί γνώση, εμπειρία, συναινέσεις, συνεργασία…»

«Ζήτησα DEBATE από τους επικεφαλής των συνδυασμών και έλαβα 2 αρνητικές απαντήσεις…»

«Με επιστολή μου στους επικεφαλής των Συνδυασμών ζήτησα ανοιχτό DEBATE για να καταθέσουμε όλοι το πρόγραμμά μας και τις λύσεις στα προβλήματα του Δήμου μας ενώπιο σας» είπε η κα Αλημπατέ η οποία όπως ανέφερε στη συνέχεια εισέπραξε δύο αρνητικές απαντήσεις.

«Έως σήμερα λάβει 2 αρνητικές απαντήσεις. Εμείς όμως θα προχωρήσουμε, θα ολοκληρώσουμε τα έργα που έχουμε ξεκινήσει. Θα υλοποιήσουμε τις χρηματοδοτήσεις που έχουμε εξασφαλίσει και δρομολογούμε το Ψηφιακό Δήμο» είπε η υποψήφια δήμαρχος και συνέχισε:

«Επίσης προχωράμε σε όλες τις ενέργειες για να γίνει ο Δήμος μας Πράσινος, σύμφωνα με το ΣΔΑΕΚ που έχουμε εκπονήσει. Στην αξιοποίηση του Νησιού των Ονείρων και σε χωροταξικές δράσεις, όπως επεκτάσεις σχεδίων πόλης, ολοκλήρωση των ΓΠΣ και άλλα πολλά που θα τα αναφέρουμε εκτενώς στην Κεντρική μας ομιλία».

 al1

al2

al3

al4

al5

al7

al8

al9

al10

al12

al13

al14

al16

al17

al18

al19

al20

al21

al24

al25

al26

al28

al29

al30

al32

al33

al34

al35

al36

al51

al37

al38

al39

al40

al42

al43

al45

al47

al50

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ ΑΛΗΜΠΑΤΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ

 

 

Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού ανά δημοτική ενότητα ξεκινώντας από την Ερέτρια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 17:29

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr