Τελευταία Νέα

Δυναμικό πέρασμα Παγώνη και στην Αρτάκη- Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, τόσο εκδηλώνεται ο κόσμος υπερ της υποψηφιότητας του Χρήστου Παγώνη με το συνδυασμό «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας», για το δήμο της Χαλκίδας. Πριν από λίγες μέρες από την έδρα του δήμου, την πόλη της Χαλκίδας ζήτησε από τον κόσμο ανανέωση της εντολής στο πρόσωπο του αφού πρώτα τους ενημέρωσε επιγραμματικά για όσα σημαντικά έγιναν σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Χαλκιδέων αυτά τα χρόνια.

Η αποψινή βραδιά σηματοδότησε τη μεγάλη νίκη του Χρήστου Παγώνη, που επιδιώκει από τη πρώτη Κυριακή, καθώς ο κόσμος της Αρτάκης και της ευρύτερης περιοχής, τίμησε δυναμικά με την παρουσία του την τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε επιγραμματικά στα όσα έγιναν από την παρούσα δημοτική αρχή τα χρόνια που πέρασαν, τα έργα που εκτελούνται ενώ αναφέρθηκε και σε όσα δρομολογούνται να γίνουν το επόμενο διάστημα.

Με την ταπεινότητα που τον διακρίνει, έχοντας στο πλευρό του και τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Νέας Αρτάκης Νίκο Γεωργαλά και τους άλλους υποψηφίους συμβούλους, ο Χρήστος Παγώνης αφού συνεχάρη την ομάδα ποδοσφαίρου της Αρτάκης που ανέβηκε κατηγορία, μέλη της Διοίκησης της οποίας ήταν παρούσα στα εγκαίνια, αναφέρθηκε στα έργα των οποίων έχουν εγκριθεί οι χρηματοδοτήσεις , στην ενοποίηση του παραλιακού μετώπου, στο Κυζίκειο άλσος και τη δημιουργία πρότυπης μονάδας μουσικού σχολείου καθώς επίσης και στην αξιοποίηση του ΚΕΓΕ που όπως είπε έχει ήδη δρομολογηθεί. Στην τοποθέτηση ταρτάν στο γήπεδο, στο πρόγραμμα leader για το Βατώντα καθώς επίσης και στις διανοίξεις δρόμων.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Μαϊ 2019 00:05

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr