Τελευταία Νέα

Μίνα Παπαναστασίου: Μία δυνατή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Εύβοια με εμπειρία στα κοινά

Δυναμική, αεικίνητη, έμπειρη, καταξιωμένη στον επαγγελματικό της χώρο και αγαπημένο παιδί του απερχόμενου Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα από την θέση της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, η δικηγόρος Μίνα Παπαναστασίου με καταγωγή από το Μονόδρι και τον Οξύλιθο περισσότερο έτοιμη από ποτέ ρίχνεται στην μητέρα των μαχών, τις επερχόμενες εθνικές εκλογές αποτελώντας μία αξιόλογη σε όλα τα επίπεδα υποψηφιότητα για το ΚΙΝ.ΑΛ στην Εύβοια.

Η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Εύβοιας Μίνα Παπαναστασίου σε συνέντευξη της στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη τη Πέμπτη 13 Ιουνίου μίλησε για την υποψηφιότητα της με το ΚΙΝ.ΑΛ :

«Η δική μου πολιτική αφετηρία και η ανάγκη να ασχοληθώ με τα κοινά ξεκίνησε ως υποψήφια βουλευτής το 2012 με το ΠΑΣΟΚ σε μία πολύ δύσκολη περίοδο που θεώρησα ως νέος άνθρωπος ότι έπρεπε να βάλω πλάτη και εγώ από την πλευρά μου στο μέτρο που μου αναλογούσε και να επικοινωνήσω τις θέσεις του κόμματος, αλλά και το τι πρεσβεύαμε και τις αρχές μας και τις αξίες μας που συνεχίζουμε από τον Ανδρέα τον Παπανδρέου, μέχρι σήμερα.

Αυτή μου η ανάγκη δε στέρεψε ούτε και κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης μου με το β βαθμό της Αυτοδιοίκησης. Όταν ούσα Πρόεδρος το 2015 τέθηκα στις ανάγκες του κόμματος και τέθηκα υποψήφια στην 7η θέση, υποψήφια βουλευτής το Σεπτέμβρη του 2015 με την τότε Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ και πλέον μετά το 2017 Κίνημα Αλλαγής».

Η κα Παπαναστασίου αναφέρθηκε και στην εμπειρία που απέκτησε αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης της με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τονίζοντας την ενασχόληση ακόμα και για θέματα που δεν ήταν δικαιοδοσίας τους.

«Να θυμίσω πολλά σημεία καίρια τα οποία απασχολούν και την καθημερινότητα. Όπως οι διακοπές ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ που έπληξε πάρα πολλά νοικοκυριά. Με δική μου πρωτοβουλία ετέθη ψήφισμα το οποίο έγινε ομοφώνως αποδεκτό από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Και κάναμε μία παρέμβαση συνολική έτσι ώστε να υπάρξουν συγκεκριμένα μέτρα για να μην υπάρξει αυτή η οριζόντια διακοπή ηλεκτροδότησης. Τη διακοπή λειτουργίας σημαντικών αστυνομικών τμημάτων. Την ενίσχυση στον τομέα της υγείας με πολλές παρεμβάσεις όπως είναι η ενίσχυση των αγροτικών ιατρών στις παραμεθόριες και απομακρυσμένες περιοχές, με την ενίσχυση των 400€ κ.α. Η ενίσχυση του Οδικού Δικτύου που είναι για μας ένα μεγάλο στοίχημα για το ΚΙΝΑΛ κ.α» είπε μεταξύ άλλων η κα Παπαναστασίου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 02:24

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr