Τελευταία Νέα

Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αναπληρωτής Δημάρχου ο Πιλάτης στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Συνεχίζει τις συζητήσεις λίγο πριν ορίσει τους αντιδημάρχους ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς ο οποίος όπως ο ίδιος ανέφερε το βράδυ της νίκης των εκλογών από την Κύμη, μπορεί να έγιναν λάθη στην προηγούμενη θητεία, αλλά είναι εδώ έτοιμος με κατάλληλους ανθρώπους δίπλα του, να διορθωθούν τα κακώς κείμενα αλλά και να κάνει τις όποιες παρεμβάσεις κρίνει απαραίτητες για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά και προς όφελος των δημοτών, το δήμο.

Και σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr, είναι διατεθειμένος να σπάσει αυγά για το καλό του τόπου. Το μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο είναι τα Οικονομικά του Δήμου. Και ο πιο κατάλληλος λόγω σπουδών αλλά και λόγω επαγγελματικής εμπειρίας είναι ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Πιλάτης.

Μετά τις εξελίξεις της τελευταίας συνάντησης όπου συμφώνησαν όλοι, την Κυριακή να προταθεί για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο γιατρός Γιώργος Ζέρβας, ο καθείς μπορεί να αντιληφθεί ότι στον Θανάση Μπουραντά δύσκολα θα μπορούσε κανείς να πει όχι.

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων προφανώς που έχουν υπερεκτιμήσει εαυτούς και έκριναν ότι είναι η ώρα να υψώσουν ανάστημα στο δήμαρχο…. Φαινόμενα μεμονωμένα τα οποία αφήνουν παγερά αδιάφορο το Θανάση Μπουραντά.

Έτσι, μετά την αποδοχή του κ. Ζερβα για την θέση του Προέδρου του Δ.Σ σηματοδοτείται και μία νέα πορεία στο δήμο. Αντιδήμαρχος με τις αρμοδιότητες που είχε κ. Μπόκαρης, δηλαδή ως Αναπληρωτής Δημάρχου και αρμόδιος για τα οικονομικά θα ορισθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Πιλάτης, ο οποίος έχει ήδη αποδεχτεί την πρόταση. Το «δέκα το καλό» του δημάρχου και πρώτος σε ψήφους στο δήμο, σύμφωνα με το Πρωτοδικείο.

Μία θέση που μπορεί άριστα να υπηρετήσει ο Γιάννης Πιλάτης κάτι που ο δήμαρχος το ήξερε από την αρχή. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Πιλάτης θα αφήσει τη δουλειά του για να υπηρετήσει στο δήμο. Έτσι «τιμής ένεκεν» αξίζει όπως έχουμε πληροφορηθεί και ο Δήμαρχος θα τον χρίσει και Αναπληρωτή δημάρχου.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr