Τελευταία Νέα

Κάνει για δέκα…

Σημαντική είναι η συμβολή του Αντιδημάρχου –Αναπληρωτή Δημάρχου, Γιάννη Πιλάτη στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου. Εκτός του ότι από την ώρα που ανέλαβε τα οικονομικά έχει μπει ο δήμος στην κανονικότητα κάτι που του αναγνωρίζει και η αντιπολίτευση αλλά και οι εργαζόμενοι και οι συναλλασσόμενοι με το δήμο, στηρίζει όσο μπορεί παρέχοντας τις υπηρεσίες του στο πολύπαθο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου.

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» και η λειτουργία των «ΚΑΠΗ» περνούν επίσης από τα χέρια του όπως και οι διαδικασίες πληρωμής των υποχρεώσεων απέναντι στους εργαζόμενους σε αυτά και στους συνεργάτες και γενικότερα ότι αφορά το Νομικό Πρόσωπο. Συμμετέχει παράλληλα και στην Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσης που έχει συσταθεί στο δήμο μέσα από την οποία λαμβάνονται σοβαρές αποφάσεις μέχρι σήμερα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Και μεταξύ όλων των άλλων προτεραιότητα για το Γιάννη Πιλάτη είναι η καθημερινή του επαφή με τον κόσμο. Αυτή την περίοδο έχουν ανάψει τα τηλέφωνα αφού ο κόσμος δεν μπορεί να το επισκεφθεί στο γραφείο του το οποίο όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς είναι πάντα ανοιχτό για όλους.

Στην περίπτωση του Γιαννη Πιλάτη δεν ισχύει το «ουδείς αναντικατάστατος» καθώς όλοι του αναγνωρίζουν ότι κάνει για δέκα ο Γιάννης Πιλάτης στο δήμο και έχει πετύχει να συνεργάζεται άψογα με όλους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 13:32

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr