Τελευταία Νέα

Δημήτρης Μίγγος: Έδωσε τέλος στις «αμπελοφιλοσοφίες» …

Αποτελεί το «μήλο της Έριδος» για πολλούς «πολιτικούς μνηστήρες», όπως όλα δείχνουν ο δημοτικός σύμβουλος Ερέτριας Δημήτρης Μίγγος. Με το ποτήρι να ξεχειλίζει όμως καθώς κάποιοι έσπευσαν να τον διεκδικήσουν ,σε λάθος χρόνο. Έσπειραν ανέμους υποψηφιοτήτων όπως όλα έδειξαν για να θερίσουν θύελλες αντιδράσεων.

Με τον κ. Μίγγο να ξεκαθαρίζει ότι μέχρι το τέλος της θητείας του παραμένει στο συνδυασμό της Αμφιτρίτης Αλημπατέ με τον οποίο επανεξελέγη στις τελευταίες εκλογές, στο δήμο Ερέτριας. Δίνοντας ένα τέλος σε όλους εκείνους που παραπληροφορούν για το αντίθετο…

Το σίγουρο είναι ότι τα πηγαδάκια δίνουν και παίρνουν και στο δήμο της Ερέτριας για το τι θα κάνουν διάφοροι από τους συμβούλους οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί στην αυτοδιοίκηση και θεωρούνται επιτυχημένοι αλλά και νέοι που έρχονται με master plan για ένα τουριστικό δήμο, όπως αρμόζει στους δημότες του. Σίγουρα θα υπάρξουν εκπλήξεις όπως αυτή, του αποδεκατισμού του συνδυασμού του Νίκου Γουρνή, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και μάλιστα εν μία νυκτί. Ακόμα και αυτό θα διαμορφώσει νέο κλίμα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr