Τελευταία Νέα

Ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου «αφόρισε» Σπανό και Κελαϊδίτη: «Σας αγαπώ κι εσένα και το Φάνη, αλλά δε σας εκτιμώ!»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσαν μέσα στο γραφείο του Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου, σήμερα στην Κύμη, τα λόγια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ, που με το αυστηρό ύφος που τον διακρίνει, απευθυνόμενος δημόσια και παρουσία και άλλων στον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Κελαϊδιτη του είπε:

«Σας αγαπώ, κι εσένα και το Φάνη. Δε σας εκτιμώ, όμως…». Αυτό, ήχησε στ΄ αυτιά του κ. Κελαϊδίτη σαν «αφορισμός». Και βέβαια, δικαιολογημένα ο Σεβασμιώτατος είχε αυτή την άποψη αφού ο ίδιος προσπαθεί εδώ και καιρό να βρει άκρη με την Περιφέρεια για το Μυλωνοπούλειο της Κύμης. Το να πηγαίνει επίσκεψη στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας με την Τεχνική Υπηρεσία και να μην απαντά στο ερώτημα που ο ίδιος έχει θέσει στην Περιφέρεια εδώ και καιρό: «Αν χάθηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης από την Κύμη». Μόνο σαν εθιμοτυπική επίσκεψη θα το έβλεπαν, χωρίς όμως αυτό να αρέσει στο Μητροπολίτη.

Να σημειωθεί ότι τα λόγια του Σεβασμιωτάτου ειπώθηκαν παρουσία του Αντιδημάρχου Κύμης Αλέξανδρου Θεοδώρου, του Αντιδημάρχου Νίκου Μαστροκώστα, του Προέδρου της Αγροδιατροφικής Τάσου Βελισσαρίου, του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Μπουρμά και των συνεργατών του Αντιπεριφερειάρχη στην Περιφέρεια κ.α

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 22:05

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr