Τελευταία Νέα

Μάχη για μια έδρα για τους γαλάζιους και τους πράσινους υποψηφίους βουλευτές στην Εύβοια με βάση την απλή αναλογική και 7κομματική Βουλή

Στη μάχη του σταυρού θα ριχτούν σε λίγους μήνες οι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια για τις εθνικές εκλογές. Σε ότι αφορά στην Εύβοια η εκτίμηση των ειδικών με βάση, το Νόμο απλής αλλά και της ενισχυμένης αναλογικής και 7κομματική Βουλή, το σκηνικό διαμορφώνεται ως εξής: Μία έδρα για τη Ν.Δ., μία για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δύο για το ΣΥΡΙΖΑ, μια για το ΚΚΕ, και μία για την Ελληνική Λύση. Σύνολο εδρών 6.

Με την μάχη του σταυρού να αναμένεται μεγάλη ανάμεσα στους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, στην Εύβοια. Που θα κριθεί άραγε το αποτέλεσμα; Μπορεί να υπάρχει χρόνος για τρέξιμο αλλά η μάχη θα είναι σκληρή και για τους ήδη εκλεγμένους βουλεύτες της Ν.Δ που είναι τρεις που θα είναι και πάλι υποψήφιοι, Σιμος Κεδίκογλου, Θανάσης Ζεμπίλης και Σπύρος Πνευματικός, με την επίσης υποψήφια πρώην γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, η οποία ήταν και η μόνη καινούργια υποψηφιότητα για την Εύβοια, που ανακοινωθηκε ήδη απο τον ίδιο τον Πρωθυπουργό πριν απο λίγο καιρό. Οπως για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που υπάρχουν δυνατές υποψηφιότητες που έχουν κλειδώσει αλλά ακόμα δεν εχουν γίνει γνωστές οπως αυτές του Αλέξανδρου Θεοδώρου, του Θανάση Τάρτη, της Κατερίνας Καζάνη και του Γιώργου Μπουραντά.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 23:00

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr