Τελευταία Νέα

Στο Μαρινάκη ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας Παναγιώτης Μάλλιος με τον Αντιπρόεδρο Κώστα Γιαμαρέλλο και οι Πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ Εύβοιας

Επίσκεψη στο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ, Παύλο Μαρινάκη, πραγματοποίησαν νωρίς σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας Παναγιώτης Μάλλιος με τον Αντιπρόεδρο Κώστα Γιαμαρέλλο και τους Προέδρους και Αντιπροέδρους των ΔΗΜΤΟ του Νομού.

Το ραντεβού για μία κουβέντα με τον κ. Μαρινάκη, εφ’ όλης της ύλης για θέματα που απασχολούν την Εύβοια, κλείστηκε από τον βουλευτή της Ν.Δ, Εύβοιας, Καθηγητή, ιατρό, Σπύρο Πνευματικό.

Το θέμα που αυτή τη στιγμή απασχολεί όλους τους Ευβοιώτες είναι το θέμα με το ΕΚΑΒ στη Β. Εύβοια και την ταλαιπωρία που πρέπει να υποστούν οι άνθρωποι εκεί, προκειμένου να επιστρέψουν και πάλι με ασθενοφόρο στο σπίτι τους, μετά από διακομιδή στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος, καθώς το πιο τραγικό είναι η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί σε σοβαρά συμβάντα όπως εργατικά ατυχήματα και τροχαία. Το θέμα έφερε στο τραπέζι της συζήτησης ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μαντουδίου –Λίμνης- Αγίας Άννας Βασίλης Στάμου.

Επισημαίνοντας για ακόμα μία φορά την αναγκαιότητα της κατάστασης. Ζητώντας άμεσα να συσταθεί ο σταθμός ΕΚΑΒ στη Δάφνη. Ο κ. Μαρινάκης δεσμεύτηκε ότι αμέσως μετά τις γιορτές κλιμάκιο της Κυβέρνησης με επικεφαλής τον Άδωνι Γεωργιάδη στο οποίο θα συμμετέχει και ο ίδιος θα επισκεφθεί και πάλι την περιοχή για να κάνει σχετικές ανακοινώσεις.

Το θέμα του δρόμου στο Στόμιο και του Φράγματος των Μανικίων έθεσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κύμης, Νίκος Βογιατζής. Στο πρώτο θέμα θα πρέπει άμεσα να ξεμπλοκάρει οικονομικά το έργο, κάτι στο οποίό δεσμεύτηκε ότι θα κοιτάξει άμεσα ο κ. Μαρινάκης. Ενώ, σε ότι αφορά την επικαιροποίηση της μελέτης και τα όσα υπολοίπονται έτσι ώστε να είναι ολοκληρωμένος ο φάκελος για να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Αντωνης Τρίτσης» το έργο, ο κ. Μαρινάκης, έχοντας ενημέρωση για το θέμα, έκανε γνωστό ότι υπολείπεται μία υπογραφή, η οποία θα τακτοποιηθεί άμεσα.

Το θέμα της απορρόφησης των 160 περίπου εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ, έθεσε η Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Διρφύων-Μεσσαπίων Μαρία Γιαμαρέλλου. Σε αυτή την περίπτωση ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε την αναγκαιότητα να βρεθεί άμεσα λύση, διότι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά δεν μιλάμε μόνο για τους 160εργαζόμενους αλλά για 160 οικογένειες που θα βρεθούν στο δρόμο. Τίθεται το θέμα στις προτεραιότητες τους…

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ερέτριας Χρήστος Διονυσόπουλος, αναφέρθηκε στο θέμα που εδώ και χρόνια ταλανίζει το δήμο Ερέτριας χωρίς να έχει βρεθεί μία ουσιαστική λύση, αξιοποίησης του Νησιού των Ονείρων προς όφελος της Τοπικής Οικονομίας. Θέμα το οποίο θα το εξετάσει.

Τη ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας εκπροσώπησε η Γραμματέας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ελένη Μπαμπά, η οποία ανέφερε δύο σημαντικά θέματα όπως αυτό του Κολυμβητηρίου της Χαλκίδας καθώς επίσης και του Πανεπιστημίου.

Ενώ οι Πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ Σκύρου και Καρύστου, Γιάννης Παγώνης και Νίκος Δρακόγιαννης, έθεσαν το θέμα της ενίσχυσης των σωμάτων ασφαλείας. Αστυνομία και Λιμενικό.

«Ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση. Οι εκπρόσωποι των ΔΗΜ.ΤΟ της Εύβοιας είχαν την ευκαιρία σε πρώτη φάση να θέσουν προς επίλυση από ένα θέμα» είπε στο eviakosmos.gr , ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας Παναγιώτης Μάλλιος και συνέχισε:

«Για κάποια θέματα σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Για κάποια άλλα, θα χρειαστεί να μεταβούν κλιμάκια της Ν.Δ στην Εύβοια μετά τις γιορτές έτσι ώστε να μην καθυστερούμε, όπου μπορούν επίσης να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις. Στόχος μας είναι η καθημερινότητα του πολίτη. Η Ν.Δ θα σταθεί δίπλα και οι όποιες μέχρι τώρα αστοχίες θα διορθωθούν. Για να διατηρήσει επάξια τα ποσοστά της και στην Εύβοια, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Είμαστε στη διάθεση των πολιτών.

Αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες και τις όποιες ανάγκες και μιλάμε κατευθείαν με τους ανθρώπους της Κυβέρνησης για πιο άμεσα αποτελέσματα. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στη σημερινή κουβέντα. Και τον κ. Μαρινάκη που πάντα θα έχει ανοιχτή την πόρτα του για τους Ευβοιώτες, φροντίζοντας για λύσεις σε προβλήματα ουσίας.»

319393935 1527185971026525 6570330354463658140 n

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 21:15

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr