bannernew6

Τελευταία Νέα

Σοφία Νικολάου: «Μόνο η Εύβοια στις επόμενες εκλογές»-Το πιο γευστικό… «γλυκάκι» που μπορεί να κάνει τη διαφορά για το Νομό

Μπορεί να ήταν η πρώτη, αλλά σίγουρα θα γραφτεί στην ιστορία του προεκλογικού ως πολύ δυνατή, η εκδήλωση της υποψήφιας βουλευτή της Ν.Δ στην Εύβοια, Σοφίας Νικολάου. Το ραντεβού με τους νέους και εκείνους που διαθέτουν νέες-φρέσκιες ιδέες πραγματοποιήθηκε την περ. Τετάρτη, στο κατάμεστο από κόσμο NAMAS στην παραλία της Χαλκίδας με τους νέους και τις νέες να θέτουν υπό μορφή ερωτημάτων τους προβληματισμούς τους απευθείας στην κα Νικολάου και εκείνη να τους απαντά σε όλα! Μικρόφωνο στους νέους που θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με πολλές από τις ερωτήσεις τους στρίμωξαν την κα Νικολάου, η οποία και επιφυλάχτηκε να απαντήσει ολοκληρωμένα στην προεκλογική της ομιλία. Έγινε για ακόμα μία φορά καταγραφή των θεμάτων τα οποία επεξεργάζεται η ίδια προκειμένου να τα ενσωματώσει στο πρόγραμμά της.

Την παράσταση έκλεψε όμως μία επιχειρηματίας της Χαλκίδας η οποία αναφερόμενη στο πρόσωπο της κας Νικολάου είπε: «Νομίζω, ότι για όλους μας τους Ευβοιώτες είναι μονόδρομος να ψηφίσουν εσάς. Σαράντα χρόνια έχουμε φάει ένα γλυκό. Άλλοτε ήταν νηστίσιμο, άλλοτε όχι, αλλά το είδαμε…Δεν είδαμε και πολλά. Ίσως δεν υπήρχε συνδυασμός Κυβέρνησης και Βουλευτή. Υπήρχαν κάποια προβλήματα. Αυτή την εποχή είναι μονόδρομος για όλους όσους αγαπούν την Εύβοια, ανεξαρτήτου κόμματος. Να δούμε ένα άλλο …γλυκό!»

Στη συνέχεια, η κα επιχειρηματολόγησε πάνω στα λεγόμενα της: «Πρώτον, επειδή είστε γυναίκα, χωρίς να προσβάλουμε το έργο κανενός άντρα. Που είναι μαμά, που είναι επαγγελματίας, που είναι σύζυγος και έχει τσαμπουκά. Πρέπει να την ψηφίσει όποιος πραγματικά αγαπάει την Εύβοια. Όποιος δεν την αγαπά, δε θα σας ψηφίσει.» Η ίδια κυρία στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Χαλκίδα που αποκάλεσε «Χαλκιδάρα», χωρίς Πανεπιστήμιο! Για ένα ΔΑΡΙΓΚ που είχε όπως είπε μετατραπεί σε ποντικώνα…Ζητώντας της να ασχοληθεί και με αυτά τα σοβαρά για την πόλη θέματα.

Ενώ άδραξε την ευκαιρία με αφορμή το θέμα που τέθηκε για το πανεπιστήμιο να κάνει την επόμενη ερώτηση ένας νεαρός, ο οποίος απευθυνόμενος στην κα Νικολάου η οποία συνέστησε υπομονή, καθώς όλα αυτά έχουν καταγραφεί και θα ειπωθούν στο τέλος, στην προεκλογική της ομιλία.

«Δεν υπόσχομαι πολλά. Όσοι μου δώσετε την δυνατότητα να είμαι βουλευτής σας, να είμαι και άξια! Θέλω απλά να βάλω ένα λιθαράκι, και να ανοίξω το δρόμο για να γίνονται κάθε φορά, πράγματα για την Εύβοια. Αυτό σας το υπόσχομαι. Και είμαι πολύ ειλικρινής» δήλωσε μεταξύ άλλων η κα Νικολάου, με την ταπεινότητα που τη διακρίνει.

Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους, εκπρόσωποι των τοπικών οργανώσεων της Ν.Δ στο Νομό, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας, αντιδήμαρχοι από όλους τους δήμους, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, με τον κόσμο να ξεπερνά τα 500 άτομα. Το σημαντικότερο όμως ήταν, ότι ο κόσμος αυτός πήγε στο NAMAS ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της κας Νικολάου με την οποία πέρασε τρεις ώρες εποικοδομητικής κουβέντας για θέματα που αφορούν τον τόπο του, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσει στο τέλος.

Η Σοφία Νικολάου, στην αρχή του σύντομου χαιρετισμού της αναφέρθηκε στην καταγωγή της και αυτοσυστήθηκε, για όσους δεν ήξεραν. Έκλεισε όμως με μία φράση που θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους: «Είμαι πολύ συγκινημένη με όλο αυτό που αντικρύζω και θέλω να σας πω ειλικρινά ότι θέλω πολύ αυτή η διαδρομή να έχει επιτυχία. Και ο μόνος λόγος που το κάνω και βάζω στην άκρη ακόμα και τα δυο μου τα μωρά, είναι γιατί αγαπάω σχεδόν εξίσου, αυτόν τον τόπο. Αγαπώ πολύ την Εύβοια. Και θα φροντίσω γι’ αυτήν ότι καλύτερο. Μόνο η Εύβοια στις επόμενες εκλογές! »

«Μόνο η Εύβοια, στις επόμενες εκλογές» το μότο της Σοφίας Νικολάου για τους ψηφοφόρους που πάνω από όλα θα πρέπει να ψηφίσουν με κριτήριο ποιος μπορεί τελικά να στηρίξει πραγματικά αυτόν τον Νομό. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το «γλυκάκι» σε σχέση με όλα αυτά που έχουμε γευτεί τα νηστίσιμα και μη, όπως όλα δείχνουν προς στιγμήν, θα είναι το πιο γευστικό, για την Εύβοια …!

nikp kedriki15

nikp1

nikp4

nikp7

nikp8

 

nikp11

 nikp12

 

 nikp10a

nikp14

nikp17

nikp18a

 

nikp19

nikp20

 

 nikp22

nikp23

nikp24

nikp25

nikp26

nikp27a

nikp28

nikp29a

nikp31

 

nikp33

 

nikp34

 nikp35

nikp37

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 22:19

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr