Τελευταία Νέα

Μπάμπης Καραβάς: «Σε μια εποχή που οι πολίτες έχουν χάσει σχεδόν τα 2/5 της αγοραστικής τους δύναμης ο Δήμος μας δεν προβλέπει ούτε 1 ευρώ για Κοινωνική Πολιτική»

Άστραψε και βρόντηξε ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για το Νέο» Μπάμπης Καραβάς, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό. Ο κ. Καραβάς έκανε τις παρακάτω παρατηρήσεις:

Σε μια εποχή που οι πολίτες έχουν χάσει σχεδόν τα 2/5 της αγοραστικής του δύναμης ο Δήμος μας δεν προβλέπει ούτε 1 ευρώ για Κοινωνική Πολιτική-κωδ 00.633.001. -Σε μια εποχή που τα κόστη για την ιδιωτική υγεία έχουν πάει στα ύψη επί 4 χρόνια δεν έχουμε δει καμία προσπάθεια για δημιουργία κοινωνικών-υγειονομικών δομών όπως π.χ. Κοινωνικό Φαρμακείο.

Σε μια εποχή που τα κόστη για την μεταφορά των απορριμμάτων έχουν εκτοξευτεί δεν βλέπουμε από πλευράς του Δήμου καμία προσπάθεια σχεδιασμού διαλογής τους από την πηγή. Όταν άλλοι Δήμοι βάζουν στην ζωή τους τον καφέ και τον κίτρινο κάδο και εμείς αδυνατούμε να λειτουργήσουμε ακόμα και τον μπλε της ανακύκλωσης.

Σε μια εποχή που το μεγάλο στοίχημα είναι η ανάδειξη αυθεντικών- ποιοτικών-τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων ο Δήμος μας δεν προβλέπει ούτε 1 ευρώ για συμμετοχή σε εκθέσεις. -Κανένας σχεδιασμός για δημιουργία πολιτιστικού κέντρου στην Αμάρυνθο παρόλο που υπάρχουν διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία (Νέο Leader ,Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Άξονας 4 Δράση 4.6.

Κανένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός για ολοκληρωμένη δράση προβολής που θα στοχεύει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου καθιστώντας την περιοχή μας και χειμερινό προορισμό με πολλαπλά οφέλη για την αύξηση του ΑΕΠ της τοπικής μας οικονομίας. -Μείωση κατά 35.000 στους κωδικούς 00-6495.008 και 009 για την διαχείριση των αδέσποτων ζών.. Αλήθεια τόσο ικανοποιημένη είναι η δημοτική αρχή;

Μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, με τις οποίες, δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή δεν θέλει ή δεν μπορεί να αναμετρηθεί! Σταθερή η Δημοτική Αρχή επιμένοντας στο να ανταλλάσσει μεταξύ της φιλοφρονήσεις λειτουργώντας χωρίς κοινωνικά αντανακλαστικά και αναπτυξιακή πυξίδα.. Σταθεροί και εμείς ως παράταξη να οραματιζόμαστε έναν σύγχρονο και Ευρωπαϊκό Δήμο.. καταψηφίζοντας και τον φετινό προϋπολογισμό. Μαζί για το Νέο ..Αύριο!!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 18:24

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr