Τελευταία Νέα

Ο Μπουραντάς διέψευσε μέσω του Πιλάτη τις «Κασσάνδρες» που έφεραν επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ τον Μπαράκο- Τους άδειασε!

«Ωραίο το παραμύθι…αλλά δεν έχει δράκο», θα έλεγε κανείς διαβάζοντας τα όσα εκ των έσω δόθηκαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη, που έφεραν απόφαση των 10 εκ των 11 συμμετεχόντων συμβούλων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ στην παραταξιακή, να «χρήζουν» με τις ευλογίες του Δημάρχου Θαναση Μπουραντά, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, τον Αντιδήμαρχο Νίκο Μπαράκο.

Τέλος στις παραφιλολογίες, διαψεύδοντας τους δικούς του που έσπευσαν να περάσουν προς τα έξω κάτι τέτοιο, έβαλε ο ίδιος ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς, μέσω του Αναπληρωτή Δημάρχου του Δήμου Γιάννη Πιλάτη. Ο ίδιος ο δήμαρχος τόνισε, όπως ανέφερε ο κ. Πιλάτης, σε συνέντευξη του δημοσιογράφο Έφη Ντίνη ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα είχε βγει σχετική ανακοίνωση.

Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή της δημοσιογράφου ‘Έφης Ντίνη, στο ράδιο ΕΥΡΙΠΟΣ 90fm, σε συνέντευξη του, ο κ. Πιλάτης μετέφερε τη θέση του Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, σχετικά με τα δημοσιεύματα, βάζοντας τέλος στα σενάρια περί διάδοχης κατάστασης του, από τον κ. Μπαράκο.

Διαψεύδοντας ουσιαστικά τις «Κασσάνδρες εκ των έσω» που έσπευσαν να παραπληροφορήσουν μέσω ιστοσελίδων, ότι τον Μπαράκο αποφάσισαν οι σύμβουλοι της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ως επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, στην παραταξιακή που έγινε την Τετάρτη 1η Μαρτίου.

Μία παραταξιακή που αξίζει να σημειωθεί, ότι πραγματοποιήθηκε για να ανακοινώσει όπως και έγινε, ο δήμαρχος ότι δε θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού στις επερχόμενες εκλογές και να τεθεί προς συζήτηση, η διάδοχή του.

Αν και ο κ. Μπουραντάς θα ήθελε πολύ να τον διαδεχθεί το «πολιτικό του παιδί», ο Νίκος Μπαράκος και είχε καλλιεργήσει εδώ και μήνες το κλίμα, η απόφαση του Αναπληρωτή Δημάρχου, Αντιδημάρχου Γιάννη Πιλάτη, να είναι υποψήφιος δήμαρχος με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, φέρεται πως «τάραξε τα νερά» και οδήγησε σε αδιέξοδο. Όπως αναφέρει ο κ. Πιλάτης στη συνέντευξή του, αποφασίστηκε ότι θα γίνει ανοιχτή συγκέντρωση που θα συμμετέχουν ιδρυτικά μέλη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και θα αποφασισθεί από τη βάση, ο διάδοχος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«Στην παραταξιακή δεν πήραμε καμία τέτοια απόφαση. Απλά, εγώ πρότεινα ο αρχηγός της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ να βγει από τη βάση, όπως είχε βγει το 2014, όταν είχαν γίνει οι διαδικασίες αυτές που είχε πάει όλος ο κόσμος και ψήφισε. Και πραγματικά, εγώ μετά παραχώρησα τη θέση μου στον κ. Αμπελιώτη. Εκείνος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων το άφησε. Και μετά στην ταβέρνα του Γεωργιάδη εγώ παρέδωσα στο δήμαρχο» είπε ο κ. Πιλάτης.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, αν μπορούν 11 δημοτικοί σύμβουλοι να αποφασίσουν για την τύχη του συνδυασμού και να πάρουν το βάρος της ευθύνης του όποιου εκλογικού αποτελέσματος ο κ. Πιλάτης ανέφερε: «Μα γι’ αυτό είπα να γίνει μία ανοιχτή διαδικασία. Έτσι ώστε να έρθουν και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις στο συνδυασμό. Που είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν.»

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που έφεραν τον κ. Μπαράκο επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Πιλάτης, που μίλησε για το θέμα με τον κ. Μπουραντά, ο δήμαρχος δε γνώριζε. Όπως μετέφερε με δήλωση του ο κ. Πιλάτης «Εφόσον ο δήμαρχος λέει ότι δεν έχει βγει καμία επίσημη ανακοίνωση. Εγώ το σέβομαι αυτό.»

Ο Δήμαρχος έδωσε «πληρωμένη» απάντηση ακόμα και σε εκείνους που νομίζουν ότι μπορούν να τα «μαγειρεύουν» ανάλογα με το πώς βολεύονται. Αδιαφορώντας αν τέτοιου είδους κινήσεις μπορεί να αποβούν μοιραίες για το μέλλον του συνδυασμού. Ακόμα και αν γνωρίζει ότι όλο αυτό έγινε εκ των έσω…Απλά τους άδειασε! Προς όφελος της παράταξης…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΛΑΤΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 13:28

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr