100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Στα χνάρια του… και πρότυπο τον Κοντζιά κατεβαίνει ο Γιάννης Μανώλης στην Κάρυστο

Στο κατάμεστο από κόσμο χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΓΑΛΑΞΙΑΣ στην Κάρυστο, την Κυριακή το πρωί, μέσα σε εορταστικό κλίμα, ο υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου Γιάννης Μανώλης παρουσίασε το όνομα του συνδυασμού του δηλώνοντας έτοιμος πλέον να ριχτεί στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Και το όνομα αυτού: ««Επανεκκίνηση» για το δήμο Καρύστου» με το Γιάννη Μανώλη να μοιράζεται το όραμα του για ένα δήμο, όπως αρμόζει στους δημότες Καρύστου με στόχο την Τουριστική Ανάπτυξη, με τουρισμό όλες τις εποχές του χρόνου, δωρεάν ρεύμα για τις επιχειρήσεις από τα ανταποδοτικά, υποδομές σε ξηρά και θάλασσα που θα κάνουν την Καρυστία ακόμα πιο ελκυστική στον επισκέπτη αλλά και στον επενδυτή.

Έχοντας ως πρότυπο του, έναν πετυχημένο αυτοδιοικητικό, τον επιστήθιο φίλο του Γιάννη Κοντζιά, δήμαρχο Ιστιαίας –Αιδηψού ο οποίος ταξίδεψε από την Ιστιαία στην Κάρυστο για να προσφωνήσει τον υποψήφιο δήμαρχο Καρύστου. Το συντονισμό έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Χιδίρογλου.

«Έχω και το όραμα και τις γνώσεις και τις διασυνδέσεις για να βάλουμε τον τόπο μας στις ράγες της ανάπτυξης! Κυρίως, όμως, έχω αγνό σκοπό, καθαρά χέρια και πάθος για τον τόπο μας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μανώλης και συνέχισε:

«Έχω και το όραμα και τις γνώσεις και τις διασυνδέσεις για να βάλουμε τον τόπο μας στις ράγες της ανάπτυξης! Κυρίως, όμως, έχω αγνό σκοπό, καθαρά χέρια και πάθος για τον τόπο μας!

Είμαι πεπεισμένος ότι με μία ισχυρή ομάδα, με νέους και άφθαρτους συνεργάτες, θα τα καταφέρουμε. Και όχι απλά θα τα καταφέρουμε καλύτερα από την σημερινή διοίκηση, αλλά θα πετύχουμε εκεί όπου οι άλλοι απέτυχαν. Θα πετύχουμε να κάνουμε τον πρώτο ενεργειακά αυτόνομο δήμο της χώρας, εξασφαλίζοντας φθηνότερο ρεύμα για όλες τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά του δήμου Καρύστου. Πρώτος δήμος σε παραγωγή αιολικής ενέργειας στην Ευρώπη-πληρώνουμε ΕΤΜΕΑΡ.

Θα πετύχουμε να βάλουμε την Καρυστία στον τουριστικό χάρτη της χώρας. Σε όλη την χώρα βρέχει τουριστικό χρήμα και εδώ κρατάμε ομπρέλα!

Θα πετύχουμε να εκσυγχρονίσουμε τις υποδομές μας. Το απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο, τα δίκτυα ύδρευσης και τις λιμενικές εγκαταστάσεις. Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα σταματήσουμε να πίνουμε νερό από αμίαντο.

Θα πετύχουμε να αναδείξουμε τα μνημεία μας, την γαστρονομία μας, την ιστορία μας και την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Θα πετύχουμε να επιλύσουμε το ιδιοκτησιακό ζήτημα της περιοχής μας. Θα δώσουμε μάχες τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Εφόσον το θέμα δεν λυθεί από την Ελληνική Πολιτεία, ο Δήμος Καρύστου θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπως ακριβώς έγινε και με το κτήμα ΜΠΕΚΕΡ στο Προκόπι! Θέλω να είμαι σαφής: τα κτήματα που κληρονομήσαμε από τους γονείς και τους παππούδες μας, δεν τα χαρίζουμε. Η γη της Καρυστίας είναι ιερή.»  Η εκδήλωση έκλεισε με εναγκαλισμούς απο φίλους και γνωστούς. Ανάμεσα στους ανθρώπους που καμάρωναν το Γιάννη Μανώλη και τα όσα ανέφερε ήταν ο πατέρας του πρωην Δήμαρχος Καρύστου Νίκος Μανώλης. Κάθε αναφορά στο όνομα του τέως δημάρχου, ακουγόταν και ένα χειροκρότημα που έδινε ακόμα περισσότερη δύναμη στο γιο του να συνεχίσει τον αγώνα για τη νίκη. Στο πλευρό του Γιάννη Μανώλη η σύζυγός του Χαρά.

man1

man2

man4

man5

man7

man8

man9

man10

man11

man12

man13

man14

man15

man15

man17

man18

man19

man20

man23

man24

man25

man26

man27

man28

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ

 

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ -ΑΙΔΗΨΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΝΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Μαϊ 2023 00:23

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr