bannernew6

f spanos

spyrou

                                           

Τελευταία Νέα

Ο Πάνος Καραμούζης μίλησε αποκλειστικά στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm για τους λόγους ανεξαρτητοποίησης του από το συνδυασμό του Β. Καθαροσπόρη

Λίγη ώρα μετά την υποβολή της ανεξαρτητοποίησης του στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας, το πρωί της Τετάρτης 31 Μαΐου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χαλκιδέων εκλεγμένος με την παράταξη του Βασίλη Καθαροσπόρη, Πάνος Καραμουζης, μιλά στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, στο ράδιο ΕΥΡΙΠΟΣ 90fm εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Πριν από λίγο κατέθεσα στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης, αφού πρώτα επικοινώνησα με την παράταξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους κατέθεσα τους λόγους ανεξαρτητοποίησης μου» είπε ο κ. Καραμούζης και όλα έδειξαν ότι εδώ και πολύ καιρό είχε πάρει πλέον τις αποφάσεις του να φύγει από μία παράταξη, ο επικεφαλής της οποίας, όπως ο ίδιος ανέφερε έκανε κινήσεις και συμφωνίες χωρίς να γνωρίζουν οι συνεργάτες του για θέματα που αφορούν τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο ίδιος θα παραμείνει στρατιώτης των δημοτών του Δήμου Χαλκιδέων και αναμένει από τον κόσμο που τον στηρίζει με την ψήφο του να του δείξει τον υποψήφιο δήμαρχο. Ο ίδιος στη συνέντευξή του επισημαίνει ότι θέλει να συνεχίσει να υπηρετεί τον α βαθμό αυτοδιοίκησης αφού σε αυτή τη θητεία δεν πρόλαβε να δώσει όλα αυτά τα οποία οραματίζεται για τον τόπο του.

«Νομίζω επειδή οδεύουμε σιγά σιγά προς τις εκλογές του Οκτωβρίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχοντας κλείσει επίσημα 4χρόνια εκλογής μου, από δω και πέρα στο διάστημα τριών μηνών που θα μεσολαβήσει μέχρι τις εκλογές, θεωρώ έντιμο και ηθικό από τη δική μου τη μεριά από τη στιγμή που συζητώ για το πολιτικό μου μέλλον, σκεπτόμενος χωρίς να μου ασκείται πίεση από καμία παράταξη, στην απόφαση την οποία θα λάβω, θέλω να μείνω ανεξάρτητος» είπε ο κ. Καραμούζης ενώ αναφερόμενος στο πρόσωπο του Βασίλη Καθαροσπόρη είπε μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ έξυπνος και στην πολιτική έχει παίξει το δικό του ρόλο.

«Εγώ επειδή πίστεψα στο όραμα του και στην πορεία του συντάχθηκα μαζί του και κάναμε ένα κοινό αγώνα 5 χρόνια τώρα. Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο για το Βασίλη, αν τα επόμενα χρόνια αποφάσιζε να γράψει ένα βιβλίο με τίτλο: Η εμπειρία μου από την τοπική αυτοδιοίκηση. Βάζω στοίχημα ότι θα ξεπουλούσε και το τελευταίο τεύχος. Έχει πλούσια εμπειρία.»

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Πάνος Καραμούζης, με ουσιαστική παρουσία στα Δ.Σ, αν και η παράταξη που είχε εκλεγεί «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ» εκλέχτηκε τρίτη κατά σειρά στις προηγούμενες εκλογές, αν και δέχθηκε δελεαστικές προτάσεις από την παρούσα δημοτική αρχή προκειμένου να εγκαταλείψει από τα πρώτα χρόνια, εκείνος δε δέχθηκε σεβόμενος τον εαυτό του αλλά και τον κόσμο που τον τίμησε με την ψήφο του. Τώρα ήρθε η ώρα όπως όλα δείχνουν για αλλαγή πλεύσης, αξιοπρεπώς…

Όπως επίσης να επισημάνουμε ότι συμμετείχε σε 4 επιτροπές. Στην οικονομική Επιτροπή η οποία συνεδρίαζε κάθε βδομάδα, στον ΔΟΑΠΠΕΧ και την Α βάθμια Σχολική Επιτροπή. Ενώ η παρουσία του ως εκπρόσωπος της παράταξης σε διάφορες εκδηλώσεις πάντα ουσιαστική.

Ο κ. Καραμούζης θέλησε επίσης να σχολιάσει και όλα αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα περί συνεργασιών της συγκεκριμένης παράταξης με άλλους υποψηφίους ή παρατάξεις σε δήμο και Περιφέρεια, χωρίς οι εκλεγμένοι σύμβουλοι να συμμετέχουν δημοκρατικά στις οποίες αποφάσεις αφορούν την παράταξη.

«Το τελευταίο διάστημα παρέμενα στο Βασίλη, θέλοντας να δω κάποιες κινήσεις που η παράταξη και ο ίδιος ο επικεφαλής θα έδινε, το πολιτικό στίγμα. Η αλήθεια είναι επειδή το τελευταίο διάστημα ακούω πολλά περί συνεργασιών και προθέσεων. Εγώ δε θα πω ότι οι συνεργασίες δεν είναι σωστές ή ότι δε χρειάζονται.

Το θέμα είναι να αποφασίσουμε όλοι από κοινού αν τις συνεργασίες τις αποδεχόμαστε ή όχι. Και πόσο μάλλον όταν η δύναμη της δημοκρατίας είναι η ψηφοφορία. Η παράταξη στις προηγούμενες εκλογές ήρθε Τρίτη και δυστυχώς επαναλαμβάνονται λάθη του παρελθόντος και άνθρωποι οι οποίοι στηρίχτηκαν πάνω τους δικοί μας άνθρωποι το 2019, βλέπω ότι επανέρχονται πάλι και λένε ότι θα στηρίξουν ενώ αποδεδειγμένα προκύπτει ότι και στο παρελθόν δεν τήρησαν το λόγο τους.

Συζητάω καθημερινά με τους δημότες. Και έχω πολλά να δώσω στο δήμο. Θέλω να μου δοθεί η δυνατότητα να αποδείξω και εμπράκτως από θέση πια ευθύνης ότι ο δήμος της Χαλκίδας είναι ένας δήμος ο οποίος χρειάζεται βοήθεια ενεργών πολιτών και ανθρώπων.»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 23:09

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr