Τελευταία Νέα

Στο ΑΡΧΕΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ: Ηθική πάνω απ’ όλα ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τη Σοφία Νικολάου

Η αγάπη και η αποδοχή του προσώπου της πολιτεύτριας Σοφίας Νικολάου στην Εύβοια με τη Ν.Δ καθώς και ο ουσιαστικός ρόλος με σημαντικές τομές που είχε κάνει όντας η ίδια Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, είχε όπως όλα δείχνουν δημιουργήσει αρκετούς πολιτικούς εχθρούς που για κάποιο λόγο δεν την ήθελαν μέσα στο πολιτικό παιχνίδι. Μία μάχη που φάνταζε άνιση προεκλογικά και στέρησε το δικαίωμα να είναι υποψήφια βουλευτρια στην Εύβοια. Από τη μία ο ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη η μάχη αρχικά για μία έδρα έκανε «συμμάχους» τους και άτομα της Ν.Δ από το Νομό καθώς οι έδρες αρχικά για τη Ν.Δ έδειχναν περιορισμένες.

Και μπορεί να το πλήρωσε αυτό τον πόλεμο ακριβά σε πρώτη φάση η Σοφία Νικολάου, αλλά και εδώ ισχύει ότι «ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»! Η ηθική αποκατάσταση το πρώτο για μία γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα που κατέβηκε υποψήφια στην Εύβοια και η εκλογή της θα σήμαινε πολλά για το Νομό. Γυναίκα με τσαγανό που δεν έχει μάθει σε τέτοιες πρακτικές, ούτε καν να φυλάγεται! Η υπόθεση με όλα αυτά που της καταλόγιζαν προεκλογικά, να ερευνώνται από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές και το αποτέλεσμα να τη δικαιώνει. Η υπόθεση να μπαίνει στο ΑΡΧΕΙΟ!

Η δημόσια ανάρτηση που έκανε η ίδια μετά την εξέλιξη της υπόθεσης

Στις 10 Μαρτίου, κι εν μέσω μιας άθλιας επίθεσης εναντίον μου, είχα δηλώσει: «Ολα όσα με κατηγορούν είναι συκοφαντίες που πολύ σύντομα θα καταπέσουν στη Δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει σε βάρος μου καμιά ποινική δίωξη, δεν διώκομαι από κανέναν, παρά μόνο από τους συκοφάντες μου γι’ αυτό και δεν διαπραγματεύομαι με κανένα την αξιοπρέπειά μου».

Επειτα από 4 μήνες μπορώ πλέον να αντιμετωπίσω με το κεφάλι ψηλά όλους εκείνους που έστησαν τη σκευωρία εις βάρος μου και εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η αμετάκλητη αρχειοθέτηση της υπόθεσης των συμβάσεων της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, από τον Οικονομικό Εισαγγελέα είναι δίκαιη κι έγινε πράξη διότι επιβεβαιώθηκαν όλα όσα υποστήριζα από την αρχή.

Δεν υπήρξε καμιά ζημιά σε βάρος του Δημοσίου, όπως με κατήγγειλαν οι εθνικοί συκοφάντες. Σκόπιμα στο αρχικό, σαθρό πόρισμα, δεν έλαβαν υπόψιν έγγραφο της Επιτροπής Ανταγωνισμού που αποδεικνύει ότι οι τιμές με τις οποίες έγιναν οι προμήθειες του υγειονομικού υλικού από τη ΓΓΑΠ ήταν νόμιμες και κάτω από τις τιμές της αγοράς.

Παράλληλα, η απόφαση του Οικονομικού Εισαγγελέα τονίζει ότι ουδέποτε είχα επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες και τους νόμιμους εκπροσώπους των εταιρειών που ανέλαβαν την υλοποίηση των προμηθειών της ΓΓΑΠ.

Χαρακτηρίζει τέλος αβάσιμα τα δημοσιεύματα όλων εκείνων που έσπευσαν να με δικάσουν και να με καταδικάσουν, θέλοντας να με εξοντώσουν ηθικά και να με εξαφανίσουν πολιτικά.

Το τελικό πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ και η πράξη αρχειοθέτησης από τον Οικονομικό Εισαγγελέα είναι κόλαφος για τους μηνυτές μου, κ. Πολάκη, Σπίρτζη και Ξανθόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για όσους προσπάθησσν ανεπιτυχώς να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή μου και να κάνουν ζημιά στη Νέα Δημοκρατία.

Σε όλη μου την επαγγελματική και πολιτική σταδιοδρομία πορεύτηκα με διαφάνεια αλλά και με εδραία την πεποίθηση ότι στο τέλος πάντα νικάει το δίκαιο.

Οσοι θέλησαν να με πλήξουν με χτυπήματα κάτω από τη μέση θα με βρουν μπροστά τους σύντομα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 18:30

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr