Τελευταία Νέα

Στη Β. Εύβοια περιοδεύει την Πέμπτη ο Σπανός – Θα παραβρεθεί και στα εγκαίνια επαναλειτουργίας στο Δασικό Χωριό Παππάδων

Η Β. Εύβοια για την ανασυγκρότηση της οποίας η Περιφερειακή Αρχή του Φάνη Σπανού έδωσε γη και ύδωρ, θα είναι πάντα στις προτεραιότητες του και τα επόμενα χρόνια καθώς έχουν μείνει αρκετές εκκρεμότητες ενώ την ίδια ώρα ολοκληρώνονται έργα όπως αυτά που έγιναν για την επαναλειτουργία του Δασικού Χωριού Παππάδων, τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη.

Πιστός ο Περιφερειάρχης σε ένα ακόμα ραντεβού με τους ανθρώπους της Β. Εύβοιας στο πλευρό των οποίων στάθηκε στις δύσκολες για εκείνους στιγμές, ο Φάνης Σπανός δηλώνει με την παρουσία του ότι θα συνεχίσει με το ίδιο ενδιαφέρον και αγάπη να προσφέρει στην ευρύτερη περιοχή.

Έτσι, την Πέμπτη συνοδεία και υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων θα επισκεφθεί στις 9 το πρωί την Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ του Γέροντος. Στις 10 το πρωί θα βρίσκονται στους Παππάδες και στο Δασικό Χωριό όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια επαναλειτουργίας, ενώ στις 12:15 θα επισκεφθεί την Αγία Άννα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 13:45 θα βρεθεί στην παραλία Φραγκάκη στη συνέχεια στις 14:00 θα επισκεφθούν το Αχλάδι και η περιοδεία του Περιφερειάρχη των συνεργατών του και των υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων του θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη στις 14:40 στην Κοτσικιά.

Ο κόσμος της περιοχής βλέπει και αναγνωρίζει τα έργα που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή. Έργα τα οποία είχε επισκεφθεί ο Περιφερειάρχης με τους συνεργάτες του αλλά και τους δημάρχους της περιοχής πριν από λίγες μέρες όπως είναι για παράδειγμα τα δύο μεγάλα έργα πνοής για το Βορρά, τα δύο λιμάνια, αυτό στο Κυμάσι Μαντουδιου και στην Αγια Άννα.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr