Τελευταία Νέα

Βασιλική Ρόγκα: «Προσεγγίζει τους νέους και με υπέροχο τρόπο εκμαιεύει όνειρα προβληματισμούς και προσδοκίες τους…»

Δίπλα στους νέους είναι η καθηγήτρια αγγλικών –υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το Φάνη Σπανό, Βασιλική Ρόγκα. Μέσα από τη δουλειά της όλα αυτά τα χρόνια, η επαφή με τους νέους την έχουν κάνει να πιστεύει σε αυτούς γιατί αυτοί κρατούν και το μέλλον στα χέρια τους. Και ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά της.

Συζητούσε μαζί τους και ανακάλυπτε τον ξεχωριστό κόσμο που κρύβουν μέσα τους. Έτσι και τώρα, για εκείνη κύριο μέλημα στις περιοδείες της στην Εύβοια οι νέοι. Μαζί τους ξέρει καλά ότι μπορεί να κάνει πολλά. Και να πάρει πράγματα από αυτούς και να μοιραστεί πράγματα που η ίδια έχει αποκομίσει διαθέτοντας σχετική εμπειρία.

Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε στις Πετριές σε ένα καΐκι. Και η χαρά της που είδε το γιο να διαδέχεται τον πατέρα επαγγελματικά γιατί λατρεύει τη θάλασσα και την υπηρετεί μαζί του από μικρός, δεν περιγράφεται… Δικαίως μία μητέρα μαθητών της σχολίασε γιατί γνωρίζει καλά την Βάσω τη Ρόγκα: «Προσεγγίζεις όλους τους νέους ,και προσπαθείς με υπέροχο τρόπο να εκμαιεύσεις τα όνειρα, τους προβληματισμούς, τις προσδοκίες τους....Όλα αυτά τα παιδιά, έφηβοι, νέοι που ξεκινούν τώρα να μπουν στον επαγγελματικό στίβο, θέλουν δίπλα τους ανθρώπους με την δική σου εμπειρία και με την δική σού θετική ενέργεια.»

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr