Τελευταία Νέα

«Ογκόλιθος» για το Δήμο!

Δεν είναι τίποτα τυχαίο… Στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση, στην παρουσίαση του συνδυασμού ο δήμαρχος Μαντουδιου –Λίμνης-Αγίας Άννας Γιωργος Τσαπουρνιώτης αποκάλεσε δημόσια «ογκόλιθο» για το Δήμο τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σταμούλο(πρωτος δεξιά). Ένας ταπεινός αυτοδιοικητικός που αφήνει το έργο του και τους άλλους να μιλούν γι΄αυτό. Πόσο μάλλον να το ακούς από τα χείλη του ίδιου του επικεφαλής του συνδυασμού και νυν δημάρχου που συνεργάστηκες μαζί του αυτά τα χρόνια.

Δοκιμασμένη συνταγή και πετυχημένη είναι ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος. Ως επιτυχημένος επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε να μην είναι υπεραποδοτικός στο δήμο. Καθώς ο ίδιος ξέρει καλά από επιχειρήσεις. Και ο δήμος είναι μία επιχείρηση! Απέδειξε ότι μπορεί να πετύχει και ως επιχειρηματίας και ως αυτοδιοικητικος που διασφαλίζει τα συμφέροντα του δήμου όπως κάνει και με την επιχείρηση του.

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση στη Λίμνη την Παρασκευή με άλλους υποψηφίους του συνδυασμού που δηλώνουν μία γροθιά και τον εχουν παράδειγμα προς μίμηση…

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 12:24

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr