Τελευταία Νέα

Με χτυπήματα κάτω από τη μέση προσπαθεί η Βάκα να «πλήξει» το Σπύρου Κύριο

Κατά μέτωπο επίθεση στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΆΜΕΣΑ- ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Γιώργο Σπύρου κάνει η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα που θυμήθηκε προεκλογικά να ασχοληθεί με τα περιουσιακά του στοιχεία, όταν εκείνος μέχρι τώρα δεν της έχει κάνει καθόλου αντιπολίτευση.

Ένα χτύπημα κάτω από τη μέση προεκλογικά, που δεν αγγίζει. Ακόμα ένα επικοινωνιακό φάουλ της νυν και υποψήφιας δημάρχου Χαλκιδέων μετά τη ζεστή αγκαλιά με τον κ. Καθαροσπόρη που κατέκριναν ακόμα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού της ανακαλύπτοντας όπως υποστηρίζουν τον άγνωστο ψυχικό κόσμο της.

Γιατί άλλα τους έδειχνε και τελικά έκρυβε μετά τα θέματα περί πολιτικής ηθικής, ανακάλυψαν ότι μπορεί να κάνει τα πάντα για να μη χάσει την καρέκλα εκτός από το έργο που έλεγε στους δημότες ότι θα κάνει προεκλογικά αφήνοντας το δήμο στην τύχη του μία τετραετία.

Και επειδή προφανώς δεν έχει κάτι να πει για τον κ. Σπύρου ψάχνει απλά να βρει…Τώρα είναι πια αργά για δάκρυα! Δεν φρόντισε ούτε για την υστεροφημία της…Της τα έχωσαν άνθρωποι που ήθελαν να την ψηφίσουν μετά τις εξελίξεις με τον Καθαροσπόρη, δυσαρεστημένοι και οι περισσότεροι από τους υποψηφίους που δε γνώριζαν.

Καμία σανίδα σωτηρίας για την κα Βάκα που είχε κάνει το δήμο one woman show. Το show αυτό τελείωσε άδοξα για την πρωταγωνίστρια, όπως αναφέρουν οι δημότες. Θα μπορούσε και ο κ. Σπύρου να προχωρήσει σε αποκαλύψεις με διάφορα θέματα που διαχειρίστηκε επι θητείας στο δήμο αλλά εκείνος έχει δηλώσει με τη στάση του ανώτερος άνθρωπος.

Με λίγα λόγια κρατά ένα επίπεδο, ευγενούς άμιλλας σε αυτή την προεκλογική μάχη ίσως γιατί γνωρίζει ότι η κα Βάκα τα κάνει όλα αυτά παίζοντας το τελευταίο της χαρτι…

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 17:03

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr