Τελευταία Νέα

Βασίλης Χαρμαντάς: Τον στηρίζουν άνθρωποι όλων των ηλικιών

Ο Αξιωματικός του Ε.Ν, Βασίλης Χαρμαντάς, υποψήφιος με τον Επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά, καθημερινά κερδίζει όλο και περισσότερο στον κόσμο. Έχει καταφέρει να τον στηρίζουν άνθρωποι όλων των ηλικιών αφού μετά από συζητήσεις που κάνουν μαζί του αντιλαμβάνονται ότι είναι βαθύς γνώστης των προβλημάτων του δήμου και έρχεται με κοστολογημένες προτάσεις που συζητά μαζί τους, να δώσει λύσεις. Νέος, ηθικός, αξιοπρεπής, ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να δουλέψει ανιδιοτελώς για το δήμο.

Για ένα δήμο που εδώ και 10χρόνια προσπαθεί να βρει τα πατήματα του αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο ίδιος μάλιστα ξεσηκώνει και άλλους νέους να γίνουν η φωνή του τόπου τους. Να μην κάθονται στον καναπέ και περιμένουν από τους άλλους να τους λύσουν τα θέματα. Γιατί έτσι τα προβλήματα διογκώνονται και αν δεν υπάρξει πρόγραμμα συγκεκριμένο και κοστολογημένο και ομάδα να το υλοποιήσει ο τόπος δεν πρόκειται να βρει την πολυπόθητη ανάπτυξη που αναζητά.

Μαζί με μία δυνατή ομάδα, δηλώνει στο πλευρό του Δημήτρη Θωμά και αξιώνει από την τοπική κοινωνία να κάνει τη σωστή επιλογή αυτή τη φορά. Να στηρίξει νέους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και να τους δώσει την ευκαιρία να παλέψουν για τα προβλήματα του δήμου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 14:02

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr