bannerlive

Τελευταία Νέα

Σε ετοιμότητα παραμένει ο κρατικός μηχανισμός τόνισε ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά τη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για τη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Αττική.

Όπως είπε δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας και το φαινόμενο παρουσιάζει εικόνα εκτόνωσης.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά ο κρατικός μηχανισμός θα παραμείνει σε πλήρη ετοιμότητα όλο το 48ωρο για προληπτικούς λόγους.

Τέλος, σημείωσε πως στις 10 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον επικεφαλής του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας, Ευθύμη Λέκκα, προκειμένου να γίνει γνωστή η μετασεισμική ακολουθία και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

ΠΗΓΗ: ereportaz.gr

Συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας για αποτίμηση της περιόδου 2014-2019

Το μήνυμα ότι το κεκτημένο της περιόδου 2014-2019 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ήταν η συνεργασία και η συνεννόηση έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης στην συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας ,σήμερα στην Λαμία. «Ήμασταν όλοι μαζί ένας για όλους και όλοι για έναν. Δεν επιτρέψαμε ποτέ σε κόμματα και σε ιδεολογίες να μας χωρίσουν. Δεν παίξαμε ποτέ τα γνωστά παιχνίδια των αρμοδιοτήτων. Ίσα-ίσα,  Περιφέρεια και Δήμοι ήμασταν και είμαστε  μία γροθιά και παίξαμε για τη φανέλα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ταυτόχρονα επεσήμανε ότι «δώσαμε πραγματικά νόημα στην περιφερειακή συνείδηση. Τούτη εδώ είναι μία Περιφέρεια από τα Άγραφα μέχρι και τη Σκύρο και το ζητούμενο πάντα είναι η συνοχή. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, λοιπόν, ας κρατήσουμε αυτά τα δύο: την ανάγκη για συνεργασία, την ανάγκη για περιφερειακή συνείδηση»

Κάνοντας μια αποτίμηση της συνεργασίας της Περιφέρειας με τους Δήμους της Στερεάς ο Κώστας Μπακογιάννης επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Ήταν μία συντονισμένη προσπάθεια, μία προσπάθεια όλων μας όλα αυτά τα χρόνια. Δημιουργήσαμε ένα ενιαίο, ένα αρραγές μέτωπο. Πήγαμε στην Αθήνα, πήγαμε στις Βρυξέλες, φτάσαμε παντού. Και εκεί που η Περιφέρειά μας, το 2014 ξεκίνησε με ένα πρόγραμμα 190 εκατομμυρίων ευρώ  αλλά και με οφειλές που ξεπερνούσαν τα 70 εκατομμύρια, τώρα έχει ένα πρόγραμμα το οποίο αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ».  

Ανέφερε επίσης ότι έγιναν και γίνονται από τους Δήμους έργα προϋπολογισμού πλέον των 305 εκατ. ευρώ  με  χρηματοδότηση που προέρχεται το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και από Ευρωπαϊκούς πόρους οι οποίοι εξασφαλίστηκαν από την Περιφέρεια.

«Αυτό δεν ήταν προσωπική επιτυχία κάποιων από εμάς. Ήταν επιτυχία όλων μας γιατί όλοι ξέραμε ότι όποια Κυβέρνηση και να είχαμε  απέναντι, όποιον υπουργό και να είχαμε απέναντι, όποιο κόμμα και αν εμείς πιστεύαμε, από όπου και αν προερχόμασταν, γινόμασταν ένα σε αυτή την πολύ μεγάλη διεκδίκηση»τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Λ.ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ (Πρόεδρος ΠΕΔ) : Από την πρώτη στιγμή βρήκαμε μια κοινή γραμμή.

Με θερμά λόγια για την συνεργασία της ΠΕΔ αλλά και όλων των Δήμων της Στερεάς ξεχωριστά με τον Περιφερειάρχη αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος.  Τον ευχαρίστησε γιατί από την πρώτη στιγμή υπήρξε συνεννόηση και κοινή γραμμή για τα προβλήματα των Δήμων και της Περιφέρειας και για την ανάδειξη τους προκειμένου να αντιμετωπιστούν. «Ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώθηκαν  για την Στερεά και κάναμε  μαζί μια μεγάλη προσπάθεια» επεσήμανε, μεταξύ άλλων,  ο κ. Υπερήφανος. 

Μεγέθους 5,1 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ ήταν η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 14:13 με επίκεντρο τον ορεινό όγκο της Πάρνηθας πάνω από τη Μάνδρα και τη Μαγούλα όπως δήλωσε ο καθηγητής σεισμολογίας του ΑΠΘ Κώστας Παπαζάχος και έγινε αισθητός σε όλη την Αττική αλλά και τη Χαλκίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σεισμός ήταν μικρού εστιακού βάθους 12χλμ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο για αυτό συνοδεύτηκε από μεγάλη ένταση και βοή και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αθήνα, όπως εξήγησε ο κ. Παπαζάχος. 

Δεν αναφέρθηκαν σοβαρές ζημιές. Η πυροσβεστική κλήθηκε να κάνει 31 απεγκλωβισμούς σε ασανσέρ λόγω της διακοπής ρεύματος.

Στη Χαλκίδα έγινε ιδιαίτερα αισθητή η σεισμική δόνηση. Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός εμφανίστηκε καθησυχαστικός δηλώντας: «Από την ως τώρα ενημέρωσή μας, δεν αναφέρονται ζημιές ή βλάβες από το σεισμό που έλαβε χώρα πριν από λίγα λεπτά. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε καλέστε την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στο 2221020000».

Λίγο πριν δώσει τον όρκο, ο πρώην δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστικούς παράγοντες στην επιτυχία του να εκλεγεί βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια. Με μία οικογενειακή φωτογραφία με τον πατέρα του και τον αδερφό του, που τράβηξε έξω από τη Βουλή ευχαριστεί τον κόσμο, τους συγγενείς και τους συνεργάτες του για όλα.

«Ευχαριστώ την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες μου για όλα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου στην Εύβοια…» έγραψε ο κ. Χατζηγιαννάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

Το Φυσικό αέριο μπαίνει το επόμενο διάστημα στην καθημερινότητα των κατοίκων της Στερεάς Ελλάδας καθώς η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας ενέκρινε τη δημοπράτηση της σύμβασης προμήθειας των υλικών που θα ενσωματωθούν στα κατασκευαστικά έργα στη Λαμία, την Θήβα, την Χαλκίδα, το Καρπενήσι, την Άμφισσα και την Λιβαδειά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε , θα προκηρύξει το σχετικό διαγωνισμό στην αυριανή συνεδρίασή του.

Στo αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί η προέγκριση δημοπράτησης και των συμβάσεων κατασκευής των έργων σε Λαμία, Θήβα και Χαλκίδα αρχικά και στη συνέχεια στις άλλες πόλεις.

Η πράξη «Ανάπτυξη Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου Μέσης και Χαμηλής Πίεσης» του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας 2014-2020» με συνολικό προϋπολογισμό 52.550.000€, συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων), από το ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από ίδια κεφάλαια της ΔΕΔΑ ΑΕ.

«Ως την τελευταία ημέρα της θητείας μας εργαζόμαστε για να προχωρήσουν οι μεγάλες παρεμβάσεις που σχεδιάσαμε και υλοποιούμε στη Στερεά Ελλάδα. Το έργο του Φυσικού Αερίου ξεκινάει άμεσα. Ήδη σε Λαμία και Χαλκίδα κατασκευάζονται συνδέσεις ακινήτων με το υφιστάμενο δίκτυο. Τα μεγάλα έργα επέκτασης του δικτύου, δημοπρατούνται μέσα στο καλοκαίρι ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια χιλιάδες κατοικίες και επιχειρήσεις να έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στο δίκτυο» τόνισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας . Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε χτες στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου εκ μέρους της Ευρωομάδας της Αριστεράς και στη συζήτηση ημερήσιας διάταξης με θέμα «Επισκόπηση της Ρουμανικής Προεδρίας του Συμβουλίου».
Παρουσία του Αρμόδιου Επίτροπου για θέματα Ενέργειας  Μάρος Σέφκοβιτς, και απευθυνόμενος στη Πρωθυπουργό της Ρουμανίας Βιόριτσα Νταντσίλα που εκπροσώπησε το Συμβούλιο, ο Δημήτρης Παπαδημούλης είπε τα εξής:

«Ευχαριστώ κα Πρόεδρε.

Κα Νταντσίλα, αλλά και κεΣέφκοβιτς, συζητάμε τον απολογισμό της Ρουμανικής Προεδρίας, περίπου δυο ώρες πριν το ευρωκοινοβούλιο ψηφίσει για τη νέα προτεινόμενη Πρόεδρο της Κομισιόν.

Η Προεδρία σας διεξήχθη σε ένα δύσκολο εξάμηνο, με Ευρωεκλογές, με το Brexit να κινείται από τη μια αβεβαιότητα στην άλλη, και με οξυμένα τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Έχετε στο ενεργητικό σας ότι καταφέρατε να κλείσετε αρκετούς φακέλους που εκκρεμούσαν. Και αυτό καταγράφεται στα θετικά της Ρουμανικής Προεδρίας.

Αλλά τα μεγάλα θέματα που μας απασχολούν, ως ΕΕ και ως Ευρωκοινοβούλιο – και που απασχολούν και τους πολίτες των κρατών μελών, έμειναν σε εκκρεμότητα. Δεν προχώρησαν.

Δεν προχώρησε προς τα μπρος η απαίτηση των πολιτών για έναν πιο ισχυρό κοινοτικό προϋπολογισμόπου να στηρίξει και να μην αποδυναμώσει τις πολιτικές συνοχής – γιατί οι κοινωνικές και οι περιφερειακές ανισότητες αυξάνονται.

Δεν προχώρησε ο κοινωνικός πυλώνας, ο οποίος, κεΣέφκοβιτς, παραμένει μια ετικέτα μετά το Γκέτεμποργκ, χωρίς δεσμευτικές πολιτικές που να τον κάνουν πράξη.

Δεν έγιναν βήματα για να αρχίσει να συζητείται και επιτέλους να αρχίσει να εφαρμόζεται ένας κατώτατος ευρωπαϊκός μισθός, παντού μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πριν λίγες ώρες, τον υποσχέθηκε και πάλι, η κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Αλλά και πριν πέντε χρόνια, το είχα ακούσει από τον κ. Γιούνκερ. Και ακόμη είμαστε στο σημείο μηδέν.

Επειδή δεν θέλω να είμαι άδικος, θέλω να πω ότι έγιναν επίσης και θετικά βήματα επί Ρουμανικής Προεδρίας.

Όπως η προετοιμασία από το Συμβούλιο των κυρώσεων εναντίον της επιθετικότητας της Τουρκικής ηγεσίας που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο. Και είμαι βέβαιος ότι και η Φινλανδική Προεδρία θα συνεχίσει σε αυτό το δρόμο, γιατί οφείλουμε να στηρίζουμε τις Ευρωπαϊκές αξίες, όταν απειλούνται από επιθετικές συμπεριφορές γειτόνων της ΕΕ.

Όπως επίσης, θεωρώ θετικό το ότι προσπαθήσατε στο χώρο της ΝΑ Ευρώπης, να συνεχίσετε το θετικό παράδειγμα που άνοιξε η Συμφωνία των Πρεσπών, μεταξύ της πατρίδας μου, της Ελλάδας, και της Βόρειας Μακεδονίας. Και εκτιμώ ότι και η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας, σε αντίθεση με όσα έλεγε προεκλογικά, θα συνεχίσει να σέβεται και να εφαρμόζει αυτή τη συμφωνία.

Και τελειώνω, κα Νταντσίλα, με μια έκκληση προς το πρόσωπό σας, εξ ονόματος όχι μόνο της πολιτικής μου ομάδας αλλά και πολλών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων – και ξέρω ότι και η Κομισιόνσυμμερίζεται αυτή την έκκληση: Σας ζητώ να σταματήσετε τώρα, τη βάρβαρη μεταφορά, με άθλιες συνθήκες, 70 χιλιάδων προβάτων από τη Ρουμανία στον Περσικό Κόλπο, διότι αυτό παραβιάζει κάθε έννοια πολιτισμού, ο οποίος οφείλει να σέβεται και τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των ζώων.

Σας ευχαριστώ».

Ο Επίτροπος για θέματα Ενέργειας  Μάρος Σέφκοβιτς, απάντησε, μεταξύ άλλων, στον Δημήτρη Παπαδημούλη, ως εξής:

«Συμφωνώ ότι είναι απαραίτητο να σημειώσουμε μεγαλύτερη πρόοδο στον κοινωνικό πυλώνα και είμαι σίγουρος ότι η επόμενη Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν της το θέμα του κατώτατου μισθού σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Κλείνοντας τη Συζήτηση Επισκόπησης της Ρουμανικής Προεδρίας, η Πρωθυπουργός της Ρουμανίας Βιόριτσα Νταντσίλα, απάντησε αναφορικά με το ζήτημα της Πολιτικής Συνοχής που έθεσε ο Δημ. Παπαδημούλης:

«Είμαι πεπεισμένη ότι το νέο ΕΚ και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, θα εξασφαλίσουν αποτέλεσματα όσον αφορά την οικονομική προοπτική και τις προβλέψεις, αλλά και σε αυτό το κεφάλαιο εμείς, ως Ρουμανική Προεδρία, κάναμε σημαντικά βήματα όσον αφορά την πολιτική της Συνοχής, αλλά και στην Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ). Τα έργα μπορούν να συνεχιστούν, όμως, για να έχει ένα έργο την αποτελεσματικότητα που όλοι θέλουμε, θα πρέπει να έχει και την χρηματοδοτική προοπτική. Επιλέξαμε τη Συνοχή επειδή πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε και συνοχή και ενότητα στην ΕΕ. Μόνο αν καταδείξουμε ότι υπάρχει συνοχή μπορούμε να κάνουμε σημαντικά βήματα μπροστά. Το κεφάλαιο της συνοχής είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο κατά τη διάρκεια μιας Προεδρίας. Θα πρέπει να οδηγεί και να καθοδηγεί τις δράσεις των θεσμών της ΕΕ μελλοντικά».

Με 383 ψήφους υπέρ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξέλεξε την Ursula von der Leyen Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με μυστική ψηφοφορία στις 16 Ιουλίου.
Η κα. von der Leyen αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά της την 1η Νοεμβρίου 2019 για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ψήφισαν 733 μέλη του ΕΚ, ενώ βρέθηκε μία άκυρη ψήφος. 383 μέλη ψήφισαν υπέρ, 327 κατά και 22 απείχαν.
Το Κοινοβούλιο αποτελείται αυτή τη στιγμή από 747 μέλη, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις που έχουν αποστείλει οι αρμόδιες εθνικές αρχές. Κατά συνέπεια, ο ελάχιστος αριθμός ψήφων που απαιτείται για την εκλογή Προέδρου της Επιτροπής είναι 374, δηλ. πάνω από 50% των μελών που απαρτίζουν το Κοινοβούλιο. Ο Πρόεδρος Sassoli ανακοίνωσε επίσημα τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της μυστικής ψηφοφορίας, η οποία πραγματοποιήθηκε με κάλπη.
Επόμενα βήματα
Η εκλεγείσα Πρόεδρος της Επιτροπής θα στείλει τώρα επίσημες επιστολές στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων των κρατών μελών, ζητώντας τους να προτείνουν υποψηφίους για τη σύσταση της Επιτροπής. Οι ακροάσεις των υποψηφίων στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές του ΕΚ έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου - 8 Οκτωβρίου. Το πλήρες Σώμα των Επιτρόπων θα πρέπει να εκλεγεί από το Κοινοβούλιο, σε ψηφοφορία η οποία θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα κατά τη σύνοδο ολομέλειας 21 - 24 Οκτωβρίου


Τα χρόνια που πέρασαν ήταν ο μόνος βουλευτής της Ν.Δ από το Νομό που κατάφερε να κερδίσει ακόμα περισσότερο κόσμο με τις παρεμβάσεις του για διάφορα θέματα που αφορούσαν την Εύβοια.

Ο Σίμος Κεδίκογλου εκλέχτηκε πρώτος βουλευτής στο Νομό και με διαφορά από το δεύτερο. Έχοντας κερδίσει όλο και περισσότερο κόσμο στο πλευρό του.

Κέρδισε το μεγάλο στοίχημα της Περιφέρειας με την εκλογή του Φάνη Σπανού σε μια περίοδο που με τη Ν.Δ γινόταν αλαλούμ στο Νομό και μία ΝΟΔΕ ανύπαρκτη και αδύναμη να σταθεί αντάξια των περιστάσεων. Και όμως τα κατάφερε! Κατάφερε να ενώσει τους Νεοδημοκράτες του Νομού, και να ταχθεί στο πλευρό του Φάνη Σπανού τον οποίο και είχε προτείνει και ο ίδιος για υποψήφιο Περιφερειάρχη.

Και στη «μητέρα των μαχών» βγήκε αλώβητος! Παρά τον πόλεμο που δέχθηκε από στελέχη της Ν.Δ στο Νομό. Και αυτό γιατί έρχεται με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα άμεσα υλοποιήσιμο το οποίο παρουσίασε κάνοντας την έκπληξη προεκλογικά αντί για προεκλογική ομιλία…

Και τα καλύτερα έπονται …

Λίγο μετά τις 8:30 το πρωί ένα μαύρο αυτοκίνητο στάθμευε έξω από το Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Λίγο αργότερα κατέβαινε από αυτό ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προκειμένου να περιηγηθεί στους χώρους του Νοσοκομείου της Χαλκίδας.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και μέσα λίγη ώρα έφτασε στο χώρο του Νοσοκομείου και ο Διοικητής κ. Τζαφέρος. Αρχικά σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε τα Έκτακτα όπου συνομίλησε με τους γιατρούς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το θέμα της λειτουργίας του αξονικού τομογράφου αλλά και οι εξετάσεις αίματος τα αποτελεσμάτων οποίων βγαίνουν μετά από τρεις ώρες ήταν τα πρώτα θέματα που ζήτησε να ενημερωθεί πριν ανέβει στους ορόφους. Αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους γιατρούς τους ανέφερε ότι είναι στη διάθεση τους για ότι χρειαστούν δίνοντας ακόμα και το τηλέφωνό του. Συνομίλησε επίσης με τους νοσηλευτές αλλά και με ασθενείς. Έτσι ώστε να έχει μία σφαιρική εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στη Χαλκίδα.

«Είμαι στη διάθεση σας ότι χρειαστείτε…» φέρεται να είπε ο Υπουργός που ολοκλήρωσε την επίσκεψή του μιάμιση ώρα μετά.

Μιλώντας πριν από λίγο στο eviakosmos.gr ο διοικητης του Νοσοκομείου Παναγιώτης Τζαφέρος έκανε λόγο για έφοδο του Υπουργού!

«Είναι η πρώτη επίσκεψη του Υπουργού σε νοσοκομείο της Περιφέρειας. Μας αιφνιδίασε καθώς δεν γνωρίζαμε ότι θα έρθει. Ωστόσο, ήταν μία πρώτη επαφή. Έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση για να πιέσουμε για το νέο νοσοκομείο αλλά και την επίλυση θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία του υφιστάμενου Νοσοκομείου» δήλωσε ο κ. Τζαφέρος και συνέχισε: «Τη Δευτέρα μου ζητήθηκε από τον Υπουργό και θα στείλω ένα υπόμνημα με όλα τα θέματα που έχουμε στο οποίο θα ενημερώνω τον κ. Κικίλια και για τις μέχρι τώρα ενέργειες για το νέο Νοσοκομείο».

Σε μία πολύ σύντομη κουβέντα που έκανε ο κ. Τζαφέρος με τον Υπουργό, τον ενημέρωσε ότι είναι θέμα του Υπουργείου Πολιτισμού να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με το χώρο, για να μπορέσουν να μεταφερθούν το συντομότερο στο νέο Νοσοκομείο.

 

Για πολλούς μπορεί να αποτέλεσε την έκπληξη αλλά για εκείνους που τον γνωρίζουν από κοντά και έχουν παρακολουθήσει το έργο του από τη θέση του Δημάρχου της Σκύρου γνωρίζουν καλά πως ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης εκλέχτηκε βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια γιατί είναι άξιος και ικανός.

Ιδιαίτερα αγαπητός, κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να πάρει το εισιτήριο για τη Βουλή. Με όραμα του το καλύτερο για το Νομό και το Νησί της Στερεάς την πανέμορφη Σκύρο. Και δεν ξεχνά αυτούς που τον τίμησαν αλλά και εκείνους που για τους δικούς τους λόγους δεν τον ψήφισαν. Παραμένει στο πλευρό των πολιτών της Εύβοιας τους οποίους συναντά καθημερινά και μετά τις εκλογές…

Μαζί τους καταγράφει τα προβλήματα και είναι έτοιμος να φέρει πολλά θέματα που αφορούν την Εύβοια και τη Σκύρο, στη Βουλή. Μένει να τον απολαύσουμε και στα έδρανα…

Σελίδα 1 από 540

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr